Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/8/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στις επάλξεις Ανδρική και Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε τόσο η ανδρική ομάδα όσο και η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς, στο Alexandros Sports Center την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Ο Μιχάλης Αναστασιάδης μαζί με τους Δημήτρη Μούρο και Γιώργο Δαϊλλίδη καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές νέους και παλιούς, και μετά την αρχική ομιλία πραγματοποιήθηκε και το κομμάτι της προπόνησης με σύγχρονες προπονητικές μονάδες.

Η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς είναι ένα νέο τμήμα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ενώ η ανδρική ομάδα όντας ενισχυμένη με έμπειρους παίκτες, αλλά και τους νεαρότερους θα προσπαθήσει για την μεγάλη διάκριση στην Α΄ Κατηγορία, αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ξεκίνησαν και οι Πρωταθλητές

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες προκλήσεις για την Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς! Μια ομάδα που έχει κάνει τους πάντες στην Ακαδημία, αλλά και γενικότερα στο Κιλκίς χαρούμενους, μιας και έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην Κ12 και στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Μια ηλικιακή χρονιά μεγαλύτερα πλέον τα παιδιά του Μιχάλη Αναστασιάδη, τα οποία υποδέχθηκε μαζί με τους συνεργάτες του Γιώργο Δαϊλλίδη, Νίκο Μούρο και Δημήτρη Μούρο το απόγευμα της Τρίτης στο Alexandros Sports Center, στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν.

Αρχικά υπήρξε ομιλία των τεσσάρων προπονητών στους ποδοσφαιριστές, και ακολούθησε προπόνηση, πάντα μέσα στα πλαίσια της εποχής. Πολλά νέα πρόσωπα έδωσαν το παρών, και όλοι μαζί σκοπεύον να τα δώσουν όλα και να φτάσουν για ακόμη μια χρονιά σε μεγάλες επιτυχίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.