Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κιλκίς για το θέμα του ανοίγματος των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς


Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Κιλκίς για το θέμα του ανοίγματος των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς στους αγώνες στίβου των "Ελευθερίων 2022". Η Εισαγγελία Κιλκίς παρενέβει μετά το δημοσίευμα της Γνώμης την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, το οποίο και δημοσιεύεται πιο κάτω. Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα ότι σε ένα ευνομούμενο κράτος υπαρχουν οι μηχανισμοί ελέγχου για να βάζουν φρένο στην αυθεραισία και να τιμωρούν τους ενόχους. Υπενθυμίζουμε ότι η δικαιοδοσία για αποφάσεις που αφορούν στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ανήκει αποκλειστικά στο Δήμο Κιλκίς.

Το δημοσίευμα της Γνώμης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Τελικά οι κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή όχι;

Γεμάτες κερκίδες στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στους αγώνες στίβου των "Ελευθερίων 2022". Οπότε προκύπτουν αβίαστα δύο επισημάνσεις.
1) Εάν είναι νόμιμο γιατί δεν δίνονται σε χρήση οι κερκίδες σε όλους τους αγώνες;
2) Εάν είναι παράνομο τότε η ενέργεια αυτή είναι αδίκημα και επισύρει ποινικές ευθύνες για τις οποίες θα πρέπει να υπάρξει άμεση εισαγγελική παρέμβαση.
Στη δεύτερη περίπτωση αναμένουμε την παρέμβαση της δικαιοσύνης για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτού του είδους τις εγκληματικές συμπεριφορές των υπευθύνων, που μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.