Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

(Video) Τιμούν το Κιλκίς οι 3 πανελλήνιες διακρίσεις της κιλκισιώτικης ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies

Δελτίο τύπου ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies
Η ομάδα των RGB της ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies κατάφερε για άλλη μια φορά στα πλαίσια του διαγωνισμού να κατακτήσει την δεύτερη μέρα των αγώνων την 2η θέση στο μαραθώνιο η οποία δίνει και το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό παγκόσμιο διαγωνισμό τον Νοέμβριο στην Εσθονία εκπροσωπώντας τα χρώματα της Γαλανόλευκης και το Κιλκίς.


Με τρεις διακρίσεις, της πρώτης και της δεύτερης θέσεις στην πάλη και την δεύτερη θέση στο μαραθώνιο, κατάφεραν τα παιδιά με τον προπονητή τους Γκόραν Μιχαήλοβιτς της Ακαδημίας MICROstudies Robotics να αναδείξουν το Κιλκίς για άλλη μια φορά στο διήμερο του αθλητικού διεθνή διαγωνισμού MRC - Minoan Robotsports Competition.
 
Ο προπονητής της ομάδας σημειώνει πως "η εκπαιδευτική ρομποτική μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο σκέψεις, αυτοεκτίμησης, ομαδικότητας καθώς και πολλές άλλες δεξιότητες στα παιδιά. Με τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το κέντρο μας μπορούν να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες του 21ου αιώνα. Καινούργιες εκπαιδευτικές προκλήσεις βασισμένες σε νέες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες (STEAM) θα τους δώσουν τα εφόδια ζωής που χρειάζονται. 

Η ακαδημίας μας δίνει το παρόν για μία ακόμη φορά, είναι έτοιμη να εφοδιάσει με γνώσεις τα παιδιά καθώς και να προετοιμάσει στην εκπαίδευση ρομποτικής εκπαιδευτές ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά τις γνώσεις της τεχνολογίας του τόπου."
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς, τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες μας αλλά και τα παιδιά γιατί θυσίασαν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο εν μέσω εξετάσεων για να προετοιμάσουν τα αθλητικά τους ρομπότ.

Η ακαδημία μας φρόντισε τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών να τον αξιοποίηση με δωρεάν επισκέψεις σε χώρους αρχαιολογικούς και αναψυχής όπως την Κνωσό, το Ενυδρείο Cretaquarium Θαλασσόκοσμος και τις πισίνες Watercity για να περάσουν όμορφα τα παιδιά.

MICROstudies
Robotics
Υπεύθυνοι
Γκόραν Μιχαήλοβιτς
Ελένη Καλαϊτζίδου

Τηλ. 2341070200
Email. goran@microstudies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.