Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (17/6/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά με Αετούς Θεσσαλονίκης
Τους Αετούς Θεσσαλονίκης φιλοξένησε την Κυριακή ο Αλέξανδρος Κιλκίς στις εγκαταστάσεις του για την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών..

Περισσότερα από 100 παιδιά από την πολύ δυνατή Ακαδημία της Θεσσαλονίκης είχαν την δυνατότητα να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές, απέναντι στην Κ9 «Μαρσέιγ», την Κ13 «Μάντσεστερ», την Κ11 «Μίλαν», την «Τότεναμ Ladies» την Κ8 «Φιορεντίνα», την Κ10 «Παρί» και τα Κ7 «Λιονταράκια».

Πολλά γκολάκια από όλες τις ομάδες, ποιοτικό και στρωτό ποδόσφαιρο, αποκόμιση εμπειριών και δημιουργία νέων δεσμών φιλίας για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί τους προπονητές, τα παιδιά και τους γονείς των Αετών Θεσσαλονίκης για την παρουσία τους στο Alexandros Sports Center.

Με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις Κολύμβησης

Βρισκόμαστε στην αρχή του Καλοκαιριού, όμως ήδη τα Κολυμβητικά Τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς γεμίζουν από παιδιά. Η παρουσία καταρτισμένων προπονητών δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις της Κολύμβησης να μάθουν να κολυμπούν σωστά, να μην έχουν κανένα φόβο, και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313, και να πραγματοποιείται τις εγγραφές σας στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Κλέβει τις εντυπώσεις το Baby Swimming

Το Baby Swimming αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τα βρέφη, καθώς έχουν την πρώτη τους επαφή με το υγρό στοιχείο. Προσφέρει εξοικείωση με το νερό, βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, δίνει επιπλέον χαρά και ευεξία στο βρέφος.

Δημιουργεί τέλος δεσμούς εμπιστοσύνης μεταξύ γονέα και βρέφους. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 17.40 το απόγευμα στο Alexandros Sports Center.

Aqua Fun στο Alexandros Sports Center

Μπορεί οι παραλίες να απέχουν αρκετά από το Κιλκίς, όμως οι πισίνες είναι ακριβώς δίπλα σας! Το Alexandros Sports Center ανοίγει καθημερινά τις πύλες του για το κοινό καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 15.30 το μεσημέρι, και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ.

Ξέφρενη διασκέδαση πάντοτε υπό την επιτήρηση ναυαγοσώστη, ατελείωτες ανάσες δροσιάς, μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Ξεκίνησε το Aqua Fitness

Το Aqua Fitness με εκπαιδευτή τον Κωνσταντίνο Σωτηριάδη ξεκίνησε για άλλη μια χρονιά στο Alexandros Sports Center.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 20.00 μπαίνουμε στην πισίνα, και γυμναζόμαστε με ένα μοντέρνο ασκησιολόγιο.

Παιδικά πάρτυ στο Alexandros Sports Center

Γενέθλια στις πισίνες, γενέθλια στον παιδότοπο, γενέθλια στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Ασφαλές περιβάλλον για ένα αξέχαστο πάρτυ στην πιο ευτυχισμένη μέρα των παιδιών σας.

Κλείστε το δικό σας πάρτυ στο 23410 70313.

Παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

Στον Παιδότοπο του Αλέξανδρου Κιλκίς τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο μεγάλο φουσκωτό, αλλά και στην παιδική χαρά. Επίσης τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην πίστα για τους επίδοξους οδηγούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.