Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Αγαθοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την μαζική συμμετοχή των πολιτών του Κιλκίς και της Παιονίας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.»
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Κιλκίς και της Παιονίας που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής. Με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μεγαλώνει, διπλασιάζοντας τα μέλη του και στις οργανώσεις του Κιλκίς, στάλθηκε ένα αποφασιστικό μήνυμα στη Κυβέρνηση.

Η χθεσινή μέρα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την πολιτική ανατροπή της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος αλλά και την ξεκάθαρη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη μέρα, φέρνοντας πίσω την ελπίδα, την αισιοδοξία και την δικαιοσύνη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που συμμετείχαν εθελοντικά στις εφορευτικές επιτροπές σε όλα τα εκλογικά κέντρα του Κιλκίς και της Παιονίας, καθώς ήταν μια πολύωρη διαδικασία την οποία έφεραν εις πέρας με αρτιότητα, ανιδιοτέλεια και διαφάνεια.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και καλούς αγώνες σε όλους και όλες που θα εκλεγούν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όργανο το οποίο αποτελεί την συλλογική μας ηγεσία.

Ένας νέος αγώνας ξεκινάει από σήμερα και θα είναι νικηφόρος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναδειχτεί πρώτο κόμμα στις εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

2 σχόλια:

  1. Μ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΈΥΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ.Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ,ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε το ΠΑΣΟΚ σας πέρασε σε συμετοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.