Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς
Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής δυναμώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιο ενισχυμένο από χθες μετά από μία αδιάβλητη και άρτια οργανωμένη διαδικασία.

Με 172.000 μέλη συνολικά, εκ των οποίων 110.000 νέες εγγραφές ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για τον Πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Κυριακή της Δημοκρατίας για το κόμμα μας δίνει το έναυσμα συσπείρωσης και αγώνα για τον επόμενο στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώτο κόμμα και τον Αλέξη Τσίπρα, Πρωθυπουργό.

Σε πάνω από 1.000 σημεία χθες δεκάδες χιλιάδες προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες έστειλαν τον λογαριασμό απέναντι σε μία άκρως νεοφιλελεύθερη και ανάλγητη κυβέρνηση. Στο Κιλκίς και στην Παιονία, οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπερδιπλασίασαν τις δυνάμεις τους σε επίπεδο μελών, καθώς σε σύνολο 612 ψηφισάντων, τα 258 παλιά μέλη ψήφισαν τόσο για Πρόεδρο, όσο και για Κεντρική Επιτροπή, και 354 νέα μέλη συμμετείχαν στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου.

Από τους υποψηφίους του Κιλκίς για Κεντρική Επιτροπή σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έλαβαν:

Αγαθοπούλου Ειρήνη 13,37% (732 σταυρούς)

Δημητριάδης Λεωνίδας 10,98% (607 σταυρούς)

Τονικίδης Παύλος 13,78% (762 σταυρούς)

Ψαρρά Σοφία 8,61% (476 σταυρούς)

Ευχαριστούμε όσους και όσες με τη συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ των μελών, καθώς και όσους και όσες εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της πρωτόγνωρης εκλογικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.