Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Απριλίου 2022

"Ένα τεράστιο υπερευχαριστώ σε όλους που μου συμπαραστάθηκαν σαν δικό τους παιδί"

Υπογράφει ο Γιώργος Αβραμίδης
Μαθητής της Α2΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς και οι γονείς
Ένα τεράστιο ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους σεβαστούς μου Εκπαιδευτικούς, Συμμαθητές, αγαπητούς μου Προπονητές και Συναθλητές, κυρίως όμως στους ανυπέρβλητους Γιατρούς, Αναισθησιολόγους, Νοσηλευτές, Ακτινολόγους, Τραυματιοφορείς της νοσηλευτικής μονάδας της πόλης μας του Κιλκίς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή του ατυχούς συμβάντος μου, με υπέρμετρο ζήλο για το λειτούργημά τους, την θαυμαστή κατάρτιση και την ιερή αποστολή τους, ταπεινά στο καθήκον τους μου συμπαραστάθηκαν σαν δικό τους παιδί.

Αρχικά στο αξεπέραστο Επιστημονικό Ιατρικό Προσωπικό

Με υπέρμετρη ευγνωμοσύνη για τους οποίους θα είμαστε ισόβια ευγνώμονες και υπερήφανοι, για τους ιδιαίτερους αυτούς Ανθρώπους που κοσμούν με την ιδιότητά τους την πόλη και τον τόπο μας. Αλτρουιστές, Ακαταμάχητοι, Προσηλωμένοι Γιατροί στο Καθήκον. Άνθρωποι με κεφαλαία γράμματα.

Ορθοπεδικούς: κ. Μαρκόπουλο, κ. Νίκα, κ. Τζιώλα, κ. Παλέ

Αναισθησιολόγους : κ. Δώμου, κ. Κωφίδου

Νοσηλεύτρια αναισθησιολογίας κ. Μίσκου

Όλο γενικά το νοσηλευτικό προσωπικό με ιδιαίτερη αναφορά στο χειρουργικό τμήμα στις κ. Ταρατσίδου και κ. Πελίδου

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους:

Εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ - Τραυματιοφορείς, στους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και το ευγενέστατο προσωπικό των εξωτερικών ιατρείων, τον ορθοπεδικό γιατρό κ. Αλκιονίδη ο οποίος από την πλευρά του συμπληρωματικά μας βοήθησε σε μια δύσκολη στιγμή μας, καθώς και στις άοκνες ακούραστες και πάντα πρόσχαρες ακτινολόγους, των οποίων η συνεισφορά στον συνάνθρωπο είναι ανεκτίμητη!

‘’Ως χαρίεν έστ’ άνθρωπος όταν άνθρωπος η’’ Πόσο ωραίο πράγμα είναι ο άνθρωπος όταν είναι άνθρωπος

Σας υποσχόμαστε μετά από την όλη αυτή μεγαλοπρεπή σας Θυσία ότι δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ. Πως πάντοτε θα σας έχουμε στην καρδιά μας ως σωτήρες, που ο εύσπλαχνος Θεούλης μας σας εφοδίασε με την αξεπέραστη δύναμη αυτή, ώστε ν’ αντεπεξέλθετε στο Θεάρεστο έργο και καθήκον που επιτελείται για τον πάσχοντα συνάνθρωπο!

Όλους εσάς μέχρι τον απλό συμπολίτη μας που συμπαρασταθήκατε, εμένα προσωπικά και τους ευγνώμονες γονείς μου, σας Ευχαριστούμε από καρδιάς! Με τις θερμότερες ευχές μας, με αγάπη και απεριόριστη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση με την ευχή πάντα όπου είναι δυνατό ο παντοδύναμος Πατέρας μας να σας έχει πάντα καλά και να σας εξοπλίζει παράλληλα με την απαιτούμενη δύναμη και το κουράγιο στο μεγαλειώδες έργο προσφοράς που επιτελείτε!

Μια δεύτερη οικογένεια - Η ομάδα μου

Μεγάλη ήταν η χαρά μου, όταν αντίκρισα όλα τα παιδιά της ομάδας μου την Παρασκευή στις 15 του μήνα κλείνοντας τις προπονητικές και αγωνιστικές παρουσίες τους για να τους ευχηθώ για τις επικείμενες εορταστικές διακοπές του Πάσχα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό μου στις 7 Φεβρουαρίου που με υποχρέωσε να απέχω από όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μου, του Αίαντα Κιλκίς, τον Ajax της καρδιάς μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, τους προπονητές - εκπαιδευτές μου τους κυρίους Τόνι Γκονζάλες και Γιώργο Αλτιπαρμακίδη και στο σύνολο των συμπαικτών μου ποδοσφαιριστών αλλά και όλους τους γονείς του τμήματός μας, οι οποίοι με κάθε τρόπο μου εκδήλωναν τα καλύτερα των συναισθημάτων τους, παρέχοντας μου κάθε θερμή ηθική συμπαράσταση όλο αυτό το μακρόχρονο και παράλληλα επίπονο διάστημα της απουσίας - δοκιμασίας μου, κάνοντας τον αγώνα μου όλο αυτό το διάστημα, και κυρίως στο αρχικό στάδιο, πολύ πιο ανώδυνο και υποφερτό.

Μου λείψατε φίλοι μου! Πρόσφατη επίσκεψη - έκπληξη στην προπόνηση με τους αγαπητούς μου συμπαίκτες και προπονητές μετά από 10 ολόκληρες εβδομάδες απουσίας

Με την βοήθειά του γιατρού κ. Μαρκόπουλου Ν. και τους συνεργάτες του που όλο αυτό το διάστημα ανελλιπώς με επιβλέπει συνεχίζοντας την προσπάθεια της πλήρους αποκατάστασής μου, εύχομαι να βρεθώ σύντομα και αγωνιστικά πλέον, στις προπονήσεις και στους κοινούς μας αγώνες! Για τον σκοπό αυτό σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια που απαιτείται.

Κλείνοντας ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ προς τον κ. Χρήστο Σιδηρόπουλο, επαγγελματία Φυσιοθεραπευτή ξάδελφο της οικογενείας μας, ο οποίος με τις εξειδικευμένες του γνώσεις και την εικοσαετή και πλέον εμπειρία στον χώρο του, τις κατευθυντήριες συμβουλές και την ανάλογη καθοδήγησή του, στάθηκε και συνεχίζει ως αρωγός στην προσπάθεια αποκατάστασής μου παρ΄ όλο που βρίσκεται αρκετά μακριά στην πόλη του Bielefeld της Γερμανίας .

Τις θερμότερες ευχές μας για

Καλή Ανάσταση - Καλό Πάσχα - Ειρήνη σε όλο τον κόσμο

1 σχόλιο:

  1. Αγορινα μου σε περιμενουμε ολοι στην ομαδαρα μας.καλη ανασταση καλο πασχα και πολυχρονος για την γιορτη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.