Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΠΑΣΟΚ: Μάχη στην καρδιά της κοινωνίας


Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Τους βασικούς άξονες για την πορεία της παράταξης μέχρι τον Συνέδριο του Μαΐου παρουσίασε αναλυτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στην συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής την περασμένη Κυριακή.

"Η μάχη θα γίνει στην καρδιά της κοινωνίας" είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Κινήματος δίνοντας ένα ξεκάθαρο στίγμα για την επόμενη μέρα της παράταξης. Μια νέα εποχή για την μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, μια εποχή Αυτοοργάνωσης όπου όλα τα μέλη του Κινήματος θα μπορούν να συναποφασίζουν μακριά από τα αρχηγοκεντρικά πρότυπα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Συν τοις άλλοις το κόμμα αλλάζει εποχή και μετασχηματίζεται σε ένα σύγχρονο Ψηφιακό Κόμμα, ένα σημείο που όλοι θα μπορούν να κάνουν της προτάσεις τους. Ένα κόμμα που θα αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των καιρών μας. Σε αυτό το εγχείρημα στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με οδηγό τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ, η κοινωνία βγαίνει ξανά δυναμικά στο προσκήνιο. Με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ η Δημοκρατική Παράταξη μπαίνει ξανά σε τροχιά διεκδίκησης της διακυβέρνησης του τόπου.

Η Σοσιαλδημοκρατία γίνεται ξανά κυβερνητική επιλογή, μια επιλογή που έχει και είχε πάντα στον επίκεντρο τον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.