Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Κιλκισιακός: Τουρνουά 3v3 για αγόρια και κορίτσια στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Διοργάνωση τουρνουά 3v3 για αγόρια και κορίτσια 
στην Πλατεία Ειρήνης 28/4 - 29/4/22
Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου και η Γυναικεία Ομάδα του Α.Ο. Κιλκισιακού, διοργανώνει ένα αθλητικό διήμερο ποδοσφαιρικού τουρνουά 3V3 για όλα τα παιδιά, κορίτσια και αγόρια της πόλης και όλων των γύρω περιοχών.

Σκοπός του τουρνουά αυτού, είναι να προσφέρει άσκηση, χαρά, ψυχαγωγία και διασκέδαση στα παιδιά, με στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού.

Μπορείς να φέρεις την παρέα σου και να παίξετε 3 εναντίον 3, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που θα αναλάβει να φτιάξει ο Αθλητικός μας Σύλλογος στην Πλατεία Ειρήνης.

Το αθλητικό διήμερο, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Απριλίου για τα κορίτσια ηλικίας 8 έως 14 ετών, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Απριλίου για τα αγόρια 4 έως 10 ετών. 

Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, χυμός και έδεσμα. 

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης στα Τηλ. Επικοινωνίας: 2341 251040 /6979075118 / 6986903189.

Πάρε την παρέα σου και ελάτε να παίξετε.

Παιδικό τουρνουά ηλικιών 4 έως 7 και 8 έως 10 ετών στις 29/4/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.