Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

OMNES Κιλκίς: Τμήμα υποδοχής και συγκέντρωσης αιτημάτων Ουκρανών πολιτών που έχουν ήδη φτάσει στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση σωματείου 
ΟΜΝΕΣ

Τα θλιβερά γεγονότα στην Ουκρανία μας υπενθυμίζουν ότι οι άνθρωποι αναγκάζονται να γίνουν πρόσφυγες και να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους επειδή κινδυνεύουν οι ζωές τους. Η κοινωνία των πολιτών του Κιλκίς από το 2015 έχει αποδείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της απέναντι στους εκτοπισμένους συνανθρώπους μας που αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο.

Καθώς η νέα ανθρωπιστική κρίση κλιμακώνεται και ενισχύεται η ανάγκη στήριξης των Ουκρανών πολιτών που φτάνουν στη χώρα και στο νομό μας, το σωματείο OMNESανταποκρινόμενο σε αυτή την επείγουσα κατάσταση είναι έτοιμο να παράσχει δωρεάν υπηρεσίες όπως :

Νομική συμβουλευτική

Νοσηλευτικές υπηρεσίες και συμβουλευτική καθοδήγηση.

Ψυχοκοινωνική υποστήριξη

Υπηρεσίες διερμηνείας

Στο Inclusion Center του OMNES έχει συσταθεί ειδικό τμήμα υποδοχής και συγκέντρωσης αιτημάτων Ουκρανών πολιτών που έχουν ήδη φτάσει στο νομό μας.

Στον παρακάτω σύνδεσμο https://form.jotform.com/220662147051043 μπορείτε να εκδηλώσετε, ατομικά ή εάν εκπροσωπείται φορέα, ενδιαφέρον για παροχή βοήθειας (διαμονή, είδη πρώτης ανάγκης, υπηρεσίες) σε Ουκρανούς πολίτες. Άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του σωματείου. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 2341302355 και στα γραφεία του OMNES, Σπάρτης 9, από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες 9:00 με 17:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.