Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Πετυχημένη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στη Γουμένισσα


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8/3/2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γουμένισσας εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας. Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Αντιμετώπισης Διακρίσεων ΄Εμφυλης Βίας του Δήμου Παιονίας, του Σωματείου Εργαζομένων του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας και της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής σιγή για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία, πριν την έναρξη των ομιλιών.

Ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν η κα Γαλάνη Αθηνά Μαιευτήρας Γυναικολόγος του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, η κα Γιαννακοπούλου Στέλλα Πρόεδρος του Σωματείου του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας και Νοσηλεύτρια της Επιτροπής λοιμώξεων, η κα Μαρίνα Ατσιόβα Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας, και η κα Κυριακίδου Μιχαέλα επιχειρηματίας της τοπικής κοινωνίας και εκπρόσωπος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας.

Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Αναπληρωτής Δημάρχου Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Τζούρτζος Αθανάσιος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό, η Αντιδήμαρχος Πολιτικής Ισότητας των Φύλων και Αντιμετώπισης Διακρίσεων Έμφυλης Βίας κα Παλάνη Μαρία, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Τάτσης Αστέριος, και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας και του Συλλόγου Γυναικών “Ευκράντη’’ κα Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νίτσης Ευάγγελος, ο Διευθυντής του Παθολογικού Τομέα του Γ.Ν. Κιλκίς και Γουμένισσας κ. Σάτσογλου Αιμίλιος και ο Πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος. Τον Βουλευτή του Νομού μας κ.Φραγγίδη Γεώργιο εκπροσώπησε ο κ. Παπουλιδης Σταμάτιος.

Το Σωματείο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας πρόσφερε ανθοδέσμες σε υπαλλήλους γυναίκες που συνταξιοδοτήθηκαν την απερχόμενη χρονιά για να τις ευχαριστήσει για την μακρόχρονη προσφορά τους στο Νοσοκομείο.

Ευχαριστούμε το Ανθοπωλείο “Ίρις’’ για τον στολισμό της αίθουσας, τον οποίο επιμελήθηκε αφιλοκερδώς.

Ευχαριστούμε πολύ όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και όσους εργάστηκαν για αυτήν.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.