Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού
στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022).

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης –Έδεσσας στα εξής σημεία:

- Επί της παράπλευρης οδού, από το ύψος της επιχείρησης “ISOMAT” μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο σε όλο το πλάτος,

- Στη Χ.Θ. 6+000, μπροστά από τις εγκαταστάσεις «ΕΛ.ΠΕ.- Ελληνικά Πετρέλαια» με κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη,

- Στη Χ.Θ. 47+000, στο ύψος της αντιπροσωπείας “HUYNDAI”, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Έδεσσα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022), με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού
των τεχνικών στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και με διάρκεια τριών (3) εβδομάδων.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των τεχνικών της Παλαιάς Εθνικής Οδού 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, σε όλο το μήκος της οδού. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και θα διαρκέσουν τρεις (3) εβδομάδες. Θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας, με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης –Έδεσσας, από τη Χ.Θ. 9 +500 (κόμβος Κ2) μέχρι τη Χ.Θ. 12+100 (κόμβος Σίνδου), στο έρεισμα δεξιά της οδού και στην κεντρική νησίδα και στις δύο κατευθύνσεις (Θεσσαλονίκη προς Χαλκηδόνα και Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης στην 17η Επαρχιακή Οδό και την 18η Επαρχιακή Οδό θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

α) Εργασίες κοπής χόρτων και κλαδιών καθώς και καθαρισμού του ερείσματος επί της 18ης Επαρχιακής Οδού «Στεφανινά – Λίμνη - Σκεπαστό – όρια Νομού προς Σέρρες», από την διασταύρωση Στεφανινών έως τον οικισμό Αρέθουσας (στο ύψος της επιχείρησης «Αρέθουσα Πάλλας»).

β) Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων και τοποθέτησης νέων στηθαίων επί της 17ης Επαρχιακής Οδού «Σοχού - Πολυδενδρίου - Ασκού», από τον οικισμό Πολυδενδρίου έως τον οικισμό Σοχού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14-02-2022 έως και την Κυριακή 20-02-2022, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες συντήρησης
επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής, κλαδέματος και αποψίλωσης δέντρων εκατέρωθεν της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, από την είσοδο της Περαίας έως την Αγία Τριάδα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 14/02/2022 έως και την Κυριακή 20/02/2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.