Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Φραγγίδης: Κύριε Κιλτίδη μην παραπληροφορείτε την κοινή γνώμη


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στα πλαίσια των Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων ενός Βουλευτή, εντάσσεται η ενεργοποίηση των αντανακλαστικών του για ζητήματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος για το νομό στον οποίο πολιτεύεται. 

Με αφορμή λοιπόν, τη συνέντευξη που παρέθεσε ο κ. Κιλτίδης όπου παρουσίασε φάκελο με έτοιμες μελέτες για δημοπράτηση που αφορούσαν αρδευτικά έργα που μπορούν να υλοποιηθούν στο νομό Κιλκίς,- προκαλώντας παράλληλα και το άμεσο ενδιαφέρον των πολιτών, στις περιοχές τις οποίες αναφέρθηκε -, κρίθηκε σκόπιμο να υποβάλλουμε σχετική ερώτηση στον αρμόδιο Υπουργό για να ενημερωθεί έγκυρα η κοινή γνώμη για το παραπάνω θέμα.

Στην ερώτηση που υποβάλλαμε απάντησε ο αρμόδιος Υφυπουργός, κ.Στύλιος επικαλούμενος στοιχεία από έγγραφο που του κοινοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Παπαγιαννίδης (πρόκειται για αξιόπιστο υπηρεσιακό παράγοντα του ΥΠΑΑΤ). 

Η απάντηση ήταν, ότι δεν έχει χρηματοδοτηθεί ή εκπονηθεί από το ΥΠΑΑΤ καμιά μελέτη για την κατασκευή φράγματος στη περιοχή Τερπύλλου- Μεταξοχωρίου. 

Επίσης δεν υφίσταται καμιά ώριμη μελέτη για την κατασκευή άλλων αρδευτικών έργων στο νομό Κιλκίς, και γι’ αυτό το λόγο απεντάχθηκαν τα παραπάνω έργα το 2013.

Τέλος, δεν κατανοούμε τους υπαινιγμούς από τον κ. Κιλτίδη για το ΠΑΣΟΚ ότι ενεργοποίησε ετεροχρονισμένα τα αντανακλαστικά του, διαχωρίζοντας την πρόθεσή μας για την ενημέρωση της κοινής γνώμης και όχι την ανάμιξή μας στις όποιες ενδοκομματικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. 

Αντίθετα θα μπορούσαμε να του απαντήσουμε, ότι όφειλε να γνωρίζει την απένταξη των έργων και να μην παραπληροφορεί την κοινή γνώμη αναφερόμενος κατά τα λεγόμενά του, σ’ ένα έγκλημα που συντελέστηκε το 2010-2011 και να αναφέρεται σ’ αυτό σε συνέντευξή του το 2021, δέκα χρόνια αργότερα, παρουσιάζοντας φάκελο με μελέτη του 1992 της πρώην Νομαρχιακής Διοίκησης Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.