Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Δημοπρατήθηκαν δύο (2) έργα του τεχνικού προγράμματος της Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Δημοπρατήθηκαν δύο έργα του τεχνικού προγράμματος της Δημοτικής Ενότητας Αξιούπολης συνολικού προϋπολογισμού 205.100,00€. Το πρώτο αφορά οδοποιία στους οικισμούς Σκρά και Γοργόπης προϋπολογισμού 45.600,00 € και το δεύτερο αναπλάσεις διαμορφώσεις δημοτικών χώρων στους οικισμούς Αξιούπολης, Πλαγίων, Ρυζίων Φανού και Δογάνης προϋπολογισμού 159.500,00 €.

Α. ΟΔΟΠΟΙΙΑ

Γοργόπης

Πολλαπλές επεμβάσεις τοπικών αποκαταστάσεων σε χωματόδρομους με σημειακά τεχνικά. Παρεμβάσεις και τσιμεντοστρώσεις περιμετρικά του γηπέδου.

Σκρα

Διάστρωση με κυβόλιθους από γρανίτη στον δρόμο που ξεκινάει από την εκκλησία και οδηγεί στην πλατεία. Θα γίνει εγκιβωτισμός εκατέρωθεν της οδού και προσαρμογή της στάθμης των φρεατίων επί της ανακατασκευαζόμενης οδού.

Β. ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ

Αξιούπολης

Κατασκευή πεζοδρομίων στα Ο.Τ. 63Β, 91, 90, 82, 89 και 88.

Δογάνης

Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης σε κεντρικό δρόμο στην είσοδο του οικισμού και διαμορφώσεις στο κέντρο του οικισμού για την κατασκευή πεζοδρομίου.

Πλαγίων

Κρασπέδωση και τσιμεντόστρωση για την κατασκευή πεζοδρομίου στην έξοδο του οικισμού Πλαγιάς προς Ειδομένη και στον δρόμο που οδηγεί στα κοιμητήρια.

Καμποχωρίου

Διαμόρφωση της ευρύτερης περιοχής του χώρου της πλατείας που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού με παρεμβάσεις στο Ο.Τ. 29.

Φανού

Κατασκευή τοιχίου πλησίον της περιοχής των υφιστάμενων κοιμητηρίων με σκοπό την διαμόρφωση του χώρου εντός αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.