Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου στο Πολύκαστρο, την 31η Ιανουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θα προηγηθεί της συνεδρίασης, κοπή Βασιλόπιτας για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

1 Έγκριση 1ης αναμόρφωσης (υποχρεωτική) προϋπολογισμού οικον. έτους 2022, και αντίστοιχη αναμόρφωση πίνακα στοχοθεσίας (ΟΠΔ).

2 Έγκριση 2ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικον. έτους 2022.

3 Έλεγχος της υλοποίησης του Προϋπολογισμού Δήμου Παιονίας, οικ. έτους 2021 και υποβολή έκθεσης Δ΄ τριμήνου.

4 Κατάργηση τμήματος λαϊκής αγοράς Αξιούπολης.

5 Αίτημα παραχώρησης προς την Δ/νση Πολιτικής Γης Π.Ε. Κιλκίς του αριθμ.477 οικοπέδου Ο.Τ. 31 Κοινότητας Άσπρου, στον Δήμο μας.

6 Προσωρινή μετεγκατάσταση ειδικής κοινωνικής ομάδας (ΡΟΜΑ) που διαμένει στη περιοχή ΒΙ.ΠΑ Αξιούπολης προς βελτίωση συνθηκών διαβίωσης.

7 Παραχώρηση δημοσίου κτίσματος με ΑΒΚ 865 του Δήμου Παιονίας (Αγροτικό Ιατρείο Καστανερής).

8 Τροποποίηση-συμπλήρωση της 103 /2021 ΑΔΣ περί Τέλους Ακίνητης Περιουσίας. για την αποσαφήνιση των κωδικών ζώνης μετά την ένταξη νέων οικισμών στις αντικειμενικές αξίες σύμφωνα με το υπ’ αριθ. ΦΕΚ 2375/07-06-2021.

9 Συγκρότηση Δημοτικής επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Παιονίας.

*Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων λαμβάνουν μέρος στην δια ζώσης συνεδρίαση, με δικαίωμα ψήφου αν συζητείται θέμα που αφορά μόνο της Κοινότητά τους, έχοντας πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.