Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2026

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 20/2/26, 1:13 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κιλκίς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 6 έως 7 Φεβρουαρίου 2026, αφαίρεσαν σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα από περιοχή του Κιλκίς, την οποία στη συνέχεια αποσυναρμολόγησαν σε διάφορα εξαρτήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχο της.

· Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2025, έσπασε τζαμαρία καταστήματος στην πόλη των Σερρών και από τη βιτρίνα αφαίρεσε ρολόγια και κοσμήματα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.