Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

(Video) Ο Γ. Φραγγίδης μιλά στο κατάμεστο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, για την καθημερινότητα του πολίτη και τις πολιτικές εξελίξεις

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη με θέμα, "Η καθημερινότητα του πολίτη και οι πολιτικές εξελίξεις". Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στο κατάμεστο Εργατικό Κεντρο Κιλκίς.

8 σχόλια:

  1. Καλά το κατάμεστο που το είδατε;τι μας περνάτε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 350 άτομα στο χωριό σου πώς το λένε;

      Διαγραφή
    2. Άλλοι θα πονέσουν απ' τη νέα σφαλιάρα που θα φάνε σε λίγους μήνες.α και μη ξεχάσετε να συνεχίσετε να πουλάτε το παραμυθακι περί υποκλοπών μπας και κρατήσετε τον πρόεδρο σας στην επιφάνεια.αλλωστε ξέρετε εσείς να πουλάτε παραμύθια.

      Διαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο προστάτη της κοινωνίας.χα χα χα.να κάνουμε το σταυρό μας που δεν έχουμε εσάς τώρα το πολύ πολύ θα μας χωνατε σε κανένα νέο μνημόνιο και μετά θα λέγατε ότι δε το διαβάσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι συγκινητικό θα μας σώσουν αυτοί που έκλεψαν μέχρι και τα πόμολα απ' τις πόρτες,και που γριζαραν το μισό Αιγαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κάνεις τέτοια συγκέντρωση και σε δύο μήνες που θα είναι η επαιτειος από τη προδοσία και το έγκλημα των Ιμίων αν τολμάς.αλλα που να κάνετε εσείς αυτοκριτική πάντα φταίνε οι άλλοι εσείς οι σοσιαλησταδες μόνο καλό κάνατε στον τόπο.ολετηρες μια ζωή.που το πληρώνουμε ακόμη και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν φοβόνταν θα έκανε την συγκέντρωση στο συνεδριακό. Στο εργατικό κέντρο με το ζόρι 150 καρέκλες να έχει . Άντε και άλλοι 50 όρθιοι. Και οι μισοί ήταν οπαδοί του Παραστατιδη.
    Φραγγιδη πάει η έδρα την έχασες και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.