Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Εργασίες συντήρησης οδών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες κοπής πρασίνου
στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη γέφυρα Ανθεμούντα έως τον ανισόπεδο κόμβο του Προφήτη Ηλία.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα εκτελεσθούν ως εξής:

-δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως την περιοχή Ρυσίου και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως τον ανισόπεδο κόμβο Προφήτη Ηλία και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, ανά οδό,από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου του 2022.

-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στην κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες αποκατάστασης 9 φρεατίων του δικτύου αποχέτευσης της ΕΥΑΘ Α.Ε. επί της 28ης επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Πλαγιαρίου-Επανομής υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα εκτελεσθούν εργασίες από την έξοδο του Πλαγιαρίου στο ρεύμα καθόδου προς την επαρχιακή οδό έως το ύψος της επιχείρησης ΗΛΙΟΣ. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7.30 το πρωί και οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου του 2022. Η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού της νησίδας της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο οδικό τμήμα από την επιχείρηση «Καμμένος» έως τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία» στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου του 2022, με ώρα έναρξης τις 9.30 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.