Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Κιλκίς: Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς. Αυτό το διάστημα, ολοκληρώνεται ακόμη ένας κύκλος εργασιών και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Με τη σύνδεση στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, οι καταναλωτές θα έχουν ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη χειμερινή περίοδο, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, στην επιθυμητή θερμοκρασία και χωρίς περιορισμούς ποσότητας και κατανάλωση ενέργειας για την προθέρμανσή του, καθώς και γρηγορότερο μαγείρεμα.

Επίσης, χάρη στους «έξυπνους» μετρητές που η ΔΕΔΑ τοποθετεί σε όλους τους καταναλωτές της, επιτυγχάνεται ορθολογική χρήση του φυσικού αερίου και εξοικονόμηση, ενώ υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί πληρώνοντας μόνο για την ποσότητα αυτή.

Επιπλέον, μειώνεται το κόστος συντήρησης του λέβητα, καθώς πρόκειται για καθαρό καύσιμο και δεν απαιτείται η προπληρωμή και η αποθήκευση του.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, επισυνάπτονται πίνακας και χάρτης με τις οδούς στις οποίες ολοκληρώνονται αυτό το διάστημα οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Κιλκίς (αποτυπώνονται με κίτρινο χρώμα).

Οι πολίτες οι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/) ή να ολοκληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 212 0215 904 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσης σε διάστημα 12 μηνών από την κατασκευή της παροχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.