Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Πετυχημένο το τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς, για τα παιδιά του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακός
Το Τουρνουά της ΕΠΣ Κιλκίς αποτέλεσε μιας ευκαιρία να φέρει κοντά στο ποδόσφαιρο τα παιδιά του Κιλκισιακού έτσι ώστε να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα.

Η ΕΠΣ Κιλκις και η ΕΠΟ σε συνεργασία με την οργανώτρια ομάδα του Πάικου Γουμένισσας ετοίμασαν μια όμορφη γιορτή για τις Ακαδημίες του Νομού.

Οι ομάδες του Κιλκίς βρέθηκαν στο γήπεδο της Γουμένισσας το πρωί της Κυριακής 2 Οκτωβρίου για να αγωνιστούν .Ο Κιλκισιακός εκπροσωπήθηκε με την ηλικιακή κατηγορία Κ12 .

Τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν ποδόσφαιρο και έκαναν αυτό που αγαπούν.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες . Ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Ο. Άγγελος Κεραμμύδης συνεχάρη τους μικρούς ποδοσφαιριστές και δήλωσε ότι τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν το ποδόσφαιρο.

Συγχαρητήρια έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Κωνσταντίνος Πάταρας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.