Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Εκείνη η άβολη στιγμή να δείξεις στον ξένο επισκέπτη το Κιλκίς από ψηλά...

Κείμενο-φωτογραφίες: Πανίκας Μαύρος
Αν υπάρχει ένα μέρος στο Κιλκίς, που σίγουρα θα πάμε εμείς οι Κιλκισιώτες κάποιον ξένο για να θαυμάσει την πόλη μας, τότε σίγουρα αυτό είναι ο Άη Γιώργης.
Κι όμως ακόμη και εκεί η κατάσταση είναι τραγική. Ντρέπεσαι για την κατάντια και την υποβάθμιση αυτού του τόπου. Θυμώνεις και νευριάζεις με όλα όσα αντικρύζεις.

Χόρτα που έγιναν σαν ζούγκλα, χώματα, σκόνη, σκουπίδια, εγκατάλειψη. Ντροπιαστικές εικόνες που θυμίζουν χώρα του τρίτου κόσμου.

Και να πεις ότι θέλει χρήματα; Λίγο μεράκι και ενδιαφέρον χρειάζεται βρε. Ποιος το έχασε να το βρούμε εμείς;

Λίγη άσφαλτος, ένα πετρόκτιστο τοιχάκι, λίγα παγκάκια και 2-3 παραδοσιακοί φανοστάτες, μερικές ζαρντινιέρες με ολάνθιστα και θα γινόταν πόλος έλξης για ντόπιους και επισκέπτες.

Ειλικρινά δεν υπάρχει καμιά ελπίδα. Αυτή πόλη είναι τελειωμένη...












2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε αυτό που μας αξίζει . Να τους χαιρόμαστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.