Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ανοίγει το διάλογο για τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Την εκκωφαντική απουσία και ανικανότητα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας που συνεχώς πληθαίνουν, έρχεται να καλύψει για ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ όχι με λόγια, αλλά με πράξεις.

Εκεί που η Νέα Δημοκρατία αδυνατεί, εκεί που η Κυβέρνηση κωφεύει, το ΠΑΣΟΚ δίνει φωνή, ανοίγει το διάλογο- μέσω της ψηφιακής του πλατφόρμας https://digitalsociety.gr/eimaste-mazi-sou/ .

Πρόκεται για το πρόγραμμα «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ» στα πλαίσια της Ψηφιακής Κοινωνίας, όπου μέσω του ανοιχτού διαλόγου ακούγονται προτάσεις και ιδέες.

Το ΠΑΣΟΚ μετρά και μετριέται με την Κοινωνία.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στην Κοινωνία και δε σταματά να δίνει αγώνες για την πραγμάτωση της αρχής της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτεία.

Σκοπός του διαλόγου είναι η συνδιαμόρφωση ολιστικών πολιτικών και στρατηγικών πρόληψης, αντιμετώπισης και τελικά εξάλειψης της μάστιγας των γυναικοκτονιών και της ενδοοικογενειακής βίας.

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

3 σχόλια:

  1. Εδώ κάνετε βία και νοθεία στις εκλογές σας και θα μιλήσετε εσείς για τη βία των γυναικών. Τώρα μου γίνατε ξαφνικά σοσιαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α σε παρακαλώ το ΠΑΣΟΚ δεν ευθύνεται για τίποτα,το 'αγιο' ΠΑΣΟΚ μόνο καλό έκανε στον τόπο.για όλα ευθύνονται οι άλλοι
      Το παραμυθακι τους πάει σύννεφο
      Μόνο που δε τους πιστεύει κανένας πια.

      Διαγραφή
  2. Παζαρτσικλη, πώς και δεν είσαι και σε αυτήν τη φωτογραφία;; Μας βοηθάς να θυμόμαστε ποιο είναι το «σύγχρονο» ΠΑΣΟΚ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.