Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

«Χρυσός» ο Κιλκισιώτης Γιάννης Κορακίδης στην Κολομβία

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Μια συγκλονιστική νίκη κατάφερε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου στο Κάλι της Κολομβίας ο 19χρονος Κιλκισιώτης αθλητής Γιάννης Κορακίδης του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών. Με ατομικό ρεκόρ και καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στην κατηγορία Κ20- στα 79,11 μ. ο νεαρός φέρελπις αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφυροβολία γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια συναθλητές και συμπατριώτες του. 

Η νίκη του ήλθε μετά από επεισοδιακή ανατροπή, καθώς ενώ αρχικά ο κριτής έδωσε έγκυρη την προσπάθειά του στα 79.11μ., ο υπεύθυνος του βίντεο την έδωσε άκυρη. Οι υπεύθυνοι της ελληνικής Ομοσπονδίας, οι επικεφαλής της αποστολής του ΣΕΓΑΣ (Γ. Γιατρουδάκης και Στ. Ματάκης) αντέδρασαν άμεσα κάνοντας προφορική ένσταση. 

Το βίντεο εξετάστηκε και τελικά δόθηκε έγκυρη η βολή του πρωταθλητή μας. Το ασημένιο μετάλλιο έλαβε ο Φινλανδος Μαξ Λαμπίνεν με 76.33μ. και το Χάλκινο ο Κύπριος Ιωσήφ Κεσίδης με 76.32μ. 

Πολλά συγχαρητήρια στο Γιάννη για τη σπουδαία επιτυχία του, στην οικογένειά του και στον προπονητή του.




1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη, στους προπονητές του, στην οικογένεια του και σε όσους βρίσκονται δίπλα του στην αξιοθαύμαστη πορεία του στο αθλητικό στερέωμα. Πάντα επιτυχίες και να είναι υγιής για να μας χαρίζει νίκες και μετάλλια και να κάνει γνωστό το Νομό μας στο Πανελλήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.