Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

7ο Dan Tae Kwon Do για τον Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη του "Άθλου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 18 Ιουλίου 2022 δόθηκε ο βαθμός του 7ου Dan στον Πουντζουκίδη Κωνσταντίνο άπο την Παγκόσμια Ομοσπονδία World Tae Kwon do Changmookwan.

Μετά την απονομή του 7ου Dan ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια τον Master 9Dan Βασίλειο Κουκουλέτσο για την βοήθεια και την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την τιμή αυτή. Η εξέλιξη και η άνοδος στις τάξεις του tae kwon do αυξάνει την ευθύνη της ορθής ανάπτυξής, αλλά και μεταλαμπάδευσης του tae kwon do στις νέες γενιές".

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν το Προπονητή του Συλλόγου για την άνοδο του στις τάξεις του tae kwon do στο 7ο Dan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.