Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Η ταινία «Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα " στο θερινό σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται με μια ξεκαρδιστική κωμωδία, όπως οι γάλλοι ξέρουν, που έρχεται να μας θυμίσει ότι όσο και να μεγαλώσουμε, όταν έχουμε να κάνουμε με τη μαμά μας, μένουμε πάντα παιδιά.

Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ θα απολαύσουμε την ταινία «Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα 3* / Un Tour Chez ma Fille» του Ερίκ Λαβέν.

Το σπίτι του παιδιού μου είναι δυο φορές σπίτι μου! Αυτό τουλάχιστον έρχεται να ισχυριστεί η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας «Μαμά, Γύρισα», με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη κωμικό Ζοσιάν Μπαλασκό, η οποία ξεκινάει μια ακόμη ανορθόδοξη αλλά και ξεκαρδιστική συγκατοίκηση.

Αυτή τη φορά, η μαμά είναι εκείνη που μετακομίζει! Πέντε χρόνια αφότου χρειάστηκε να φιλοξενήσει εκτάκτως την ενήλικη κόρη της με ...αξέχαστα -και για τις δύο- αποτελέσματα και όσο ανακαινίζεται το διαμέρισμά της, η Ζακλίν αναγκάζεται -προς μεγάλη της χαρά- να μετακομίσει στο σπίτι της άλλης της κόρης, Καρόλ.

Οι «λίγες μέρες», όμως, τελικά γίνονται «λίγοι μήνες» και η Ζακλίν δε δείχνει καθόλου έτοιμη να φύγει: αναδιοργανώνει την κουζίνα, αναλαμβάνει το μαγείρεμα, μονοπωλεί το τηλεκοντρόλ, είναι παντού και ακούει τα πάντα, γενικότερα ήρθε για να μείνει! Έχει, όμως, και τα δικά της μυστικά...

Η -υποψήφια για επτά βραβεία Cesar και βραβευμένη με δύο, ένα εκ των οπoίων τιμητικό για το σύνολο της δουλειάς της στο σινεμά- Ζοσιάν Μπαλασκό, η οποία αναδείχθηκε σε διεθνή σταρ γράφοντας, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας στο κλασικό πια «Για Όλα Φταίει το Γκαζόν», πρωταγωνιστεί σε αυτή τη διασκεδαστική ταινία παρεξηγήσεων.

Γαλλία, 2021

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν

Σενάριο: Ερίκ Λαβέν, Εκτορ Καμπέλο Ρέγιες, Μπρούνο Λαβέν

Πρωταγωνιστούν: Ζοσιάν Μπαλασκό , Ματίλντ Σενιέ, Ζερόμ Κομαντέρ

Διάρκεια: 88 λεπτά

Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Αυγούστου και ώρα 9.30 οι δρόμοι οδηγούν στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό για μεγάλες απολαύσεις με όμορφες παρέες!

Παγωμένη μπυρίτσα, κρύα νεράκια, τσαγάκια και αναψυκτικά, με ή χωρίς ζάχαρη και συνοδεία αλμυρών ή γλυκών σνάκ θα βρείτε στο ανανεωμένο κυλικείο μας. Αντικουνουπικά μην ξεχάσετε. Το θρόισμα των δέντρων προσφέρεται αφειδώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.