Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Τι απαντά το υπουργείου στο αίτημα του Γ. Φραγγίδη για παράταση συμβάσεων επικουρικού προσωπικού στο Γηροκομείο Κιλκίς

Απάντηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή στις 3/6/2022 ο κ. Γιώργος Φραγγίδης με θέμα «Αίτημα παράτασης συμβάσεων επικουρικού προσωπικού στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων – Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς του ΚΚΠΠΚΜ»​, με βάση την επιστολή του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων. ​

Η αναφορά

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022

Προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη

Θέμα: «Αίτημα παράτασης συμβάσεων επικουρικού προσωπικού στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων – Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς του ΚΚΠΠΚΜ»

Κύριε Υπουργέ,
Σας καταθέτω ως αναφορά την επιστολή του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων – Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς του ΚΚΠΠΚΜ, με την οποία αιτούνται την παράταση των συμβάσεων των έξι (6) ατόμων που υπηρετούν ως επικουρικό προσωπικό, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της δομής και η επαρκής φροντίδα των ωφελούμενων. 

Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, σας καταθέσαμε ανάλογη ερώτηση με Α.Π.: 5265/17-5-2022, με την οποία σας επισημαίνουμε τους κινδύνους που προκύπτουν από τη λήξη των συμβάσεων του προσωπικού στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρακαλώ να δείτε το θέμα με ενδιαφέρον και να με ενημερώσετε για τις δικές σας αποφάσεις και ενέργειες.


Δείτε την απάντηση του Υπουργείου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.