Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κιλκίς η Ομάδα Microgreens Magicgreens στον Πανευρωπαϊκό Τελικό καλύτερης μαθητικής εικονικής επιχείρησης

Τις ευλογίες και τις ευχές του Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου δέχτηκε η μαθητική Ομάδα Microgreens Magicgreens του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς.

Μαθητές της Ομάδας με τη συνοδεία του Διευθυντή του σχολείου και τους υπεύθυνους καθηγητές Ελένη Σιδηροπούλου και Σταύρο Κατσαρώνα επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο στις 8 Ιουλίου, λίγο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού του Φεστιβάλ Νεανικής Επιχειρηματικότητας Gen_E 2022 – JA Europe που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας από 12 έως 14 Ιουλίου 2022. 

Υπενθυμίζεται ότι η μαθητική «start up» της χρονιάς, η «Μicrogreens-Magicgreens» κέρδισε τον περασμένο Μάιο το πρώτο βραβείο στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022» και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μαθητικό Πανευρωπαϊκό Τελικό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης μαθητικής εικονικής επιχείρησης στην Ευρώπη. 

Θα ανταγωνιστεί 40 ευρωπαϊκές ομάδες παρουσιάζοντας τον έξυπνο πύργο Μicrowonders, στον οποίο καλλιεργούνται μικρολαχανικά/superfoods με τη χρήση ΙΟΤ τεχνολογίας. 

Ο Μητροπολίτης Κιλκίς ενθάρρυνε και ευλόγησε τους μαθητές και τους καθηγητές τους, συμβουλεύοντάς τους να κάνουν θερμή προσευχή με πίστη στο Θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.