Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Μηνυτήρια αναφορά Νίκου Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για απόπειρα παρακολούθησής του

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Πλήγμα στη συνταγματικά κατοχυρωμένη Δημοκρατία και αποστροφή σε κάθε ελεύθερο πολίτη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την απόπειρα παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών του Ευρωκοινοβουλίου διαπιστώθηκε η παρουσία, στη συσκευή του Προέδρου, κακόβουλου λογισμικού παράνομης παρακολούθησης.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδουλάκης, με την μηνυτήρια αναφορά του σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποδεικνύει ότι η εμπέδωση της Δημοκρατίας και των θεμελιωδών αρχών της δεν είναι ευχολόγιο, αλλά αυτοσκοπός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς καταδικάζει τις πρακτικές αυτές και τους μηχανισμούς που τις υποκινούν και γυρίζουν τη χώρα στο παρελθόν και εκφράζει τη στήριξή της στον Πρόεδρο του Κινήματος.

Είναι στο χέρι της Κυβέρνησης και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, πια, να ρίξουν άπλετο φως στην πρωτοφανή αυτή επίθεση, που στόχος της δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αλλά και η ίδια η Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.