Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 26/7/2022, 6:37 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 
- Συνελήφθη προχθές (24 Ιουλίου 2022) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 5 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο.

- Συνελήφθη χθες (25 Ιουλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε γλάστρα ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 82 εκατοστών. Το δενδρύλλιο κάνναβης εκριζώθηκε και κατασχέθηκε, όπως επίσης κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και σπόροι κάνναβης, βάρους 50 γραμμαρίων, που επίσης εντοπίστηκαν στην οικία του.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Γραφείο Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Φεβρουάριο του 2022 διέρρηξε διαμέρισμα που βρίσκεται στις Σέρρες από όπου αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 700 ευρώ και χρηματικό ποσό προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές, αξίας 210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.

Αυτόφωρες συλλήψεις (22) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι δύο (22) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνομίας, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

(3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
(1) άτομο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.
(5) άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής.
(1) άτομο διότι κατείχε αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.
(2) άτομα για πλαστογραφία.
(1) άτομο για κατοχή και χρήση εγγράφου άλλου προσώπου.
(9) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών, υπεξαίρεσης και απάτης στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου, Θέρμης και Καλαμαριάς εξιχνίασαν συνολικά δύο (2) κλοπές, μία περίπτωση υπεξαίρεσης και δύο περιπτώσεις απάτης, πράξεις που τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2021 – Ιουλίου 2022, στις περιοχές αρμοδιότητάς τους, σχηματίζοντας δικογραφίες σε βάρος επτά (7) δραστών.

Επιπρόσθετα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, κατά τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά σε επίθεση εναντίον 17χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Μηχανιώνας, βραδινές ώρες της 22-07-2022, ταυτοποίησαν ήδη τα στοιχεία δύο εμπλεκομένων ατόμων. Πρόκειται για νεαρούς ημεδαπούς, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι σχηματισθείσες δικογραφίες υποβλήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.