Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

«ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2022» , το 1ο πολιτιστικό αντάμωμα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το αντάμωμα θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2022», για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου.

Σκοπός του παρόντος ανταμώματος είναι η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομίας και παράδοσης του τόπου μας.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα ξεκινήσει από διάφορα σημεία της πόλης μας, όπου οι χορευτές της κάθε περιοχής χορεύοντας θα δώσουν σημείο συνάντησης την Πλατεία Ελευθερίας της Αξιούπολης, όπου εκεί θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα για να κεραστούν και να χορέψουν όλοι μαζί.

Το σκεπτικό της εκδήλωσης ήταν, ως πρώτη φορά που θα διεξαχθεί το αντάμωμα να ξεκινήσει με το πολιτιστικό στοιχείο που κυριαρχεί περισσότερο στην Αξιούπολη και κάθε χρόνο να προστίθεται και άλλη περιοχή.

Στόχος μας κάθε χρόνο να γινόμαστε περισσότεροι και όλοι μαζί να κρατάμε ζωντανή την τοπική μας παράδοση.

Φίλοι και γνωστοί που ενημερώθηκαν για την εκδήλωση και δεν είδαν την περιοχή τους δήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετέχουν. Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόταση τους για να συμμετέχουν. Μαζί μας θα συμμετέχει και η περιοχή της Θράκης.

Σας περιμένουμε να χορέψουμε όλοι μαζί και να δοκιμάσουμε παραδοσιακά εδέσματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.