Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Ποια σημαντική πινακίδα δε μπήκε ποτέ στo Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κιλκίς;

Το "Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής" στο Κιλκίς, είναι ένας χώρος ο οποίος φτιάχτηκε για να εκπαιδεύει κυρίως τα μικρά παιδιά σε θέματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής. Όλοι μας συνέχεια αναφέρουμε πως το κλειδί της επιτυχίας για μια καλύτερη κοινωνία είναι η παιδεία. Η σωστή παιδεία, στη γνώση, το σεβασμός, την αποδοχή και τόσα άλλα βαθυστόχαστα.

Οι φωστήρες που εξουσιάζουν τις ζωές μας στο Κιλκίς, για άλλη μια φορά, μας απογοήτευσαν.

Στο συγκεκριμένο πάρκο λοιπόν, υπάρχουν σχεδόν τα περισσότερα σημαντικά σήματα ώστε να αποκτήσουν σωστή αγωγή τα παιδιά μας.

Εκτός από ένα φυσικά. Το σήμα στάθμευσης για Άτομα με Αναπηρία αλλά και η χρωματιστή μπλε διαγράμμιση όπου σταθμεύει το αναπηρικό αυτοκίνητο.
Και μετά παραξενευόμαστε που αυτές οι θέσεις στην πραγματική ζωή, είναι πάντα κατειλημμένες από άλλα αυτοκίνητα.

Περαστικά μας.

Εκεί στο Δήμο Κιλκίς όλα καλά;











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.