Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Οι εργασίες στη γέφυρα «Μυτιληνάκια»
επί της οδού Μοναστηρίου θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής του συστήματος αποχέτευσης των επιφανειακών νερών από το οδόστρωμα καθώς και εργασίες αποκατάστασης του φορέα της γέφυρας “Μυτιληνάκια” επί της οδού Μοναστηρίου.

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας στον παράδρομο της οδού Μοναστηρίου και στις δύο κατευθύνσεις, στην οδό Ελπίδας και στην οδό Καραολή Δημητρίου, στη συμβολή της με τον παράδρομο της Μοναστηρίου.

Επισημαίνεται ότι η στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας θα έχει μικρή χρονική διάρκεια (έως δύο ώρες κάθε φορά) για την ανάπτυξη του ικριώματος εργασίας και για την ολοκλήρωση της επισκευής των άκρων των προβολών, ενώ θα πραγματοποιείται σταδιακά (ανά βάθρο).

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Παρασκευή 27 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης παλιών φωτιστικών και τοποθέτησης φωτιστικών για το δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, στον κυκλικό κόμβο ΣΕΔΕΣ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 27 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 κατά τις ώρες 08.00 π.μ.- 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα συνεχίσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου και από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και την Παρασκευή 27 Μαΐου και κατόπιν από τη Δευτέρα 30 Μαΐου έως και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022 στην κατεύθυνση προς Ανατολικά, στο τμήμα από το ύψος του κόμβου Κ11 (Κόμβος Πυλαίας- Πανοράματος, στο ύψος της Οδού Δημ.Φωκά ), μέχρι το ύψος του κόμβου Κ12 (κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, κατά τις νυχτερινές ώρες από τις 22:00 έως τις 6:00 π.μ..

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με τηνΤροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό, στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των ασφαλτοστρώσεων, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Εργασίες συντήρησης
επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής χόρτων εκατέρωθεν της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας από την είσοδο της Περαίας έως τη Νέα Μηχανιώνα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων και της κεντρικής νησίδας στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 26 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων και της κεντρικής νησίδας από χώματα, σκουπίδια και χαλαρά υλικά στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, στο τμήμα από τον κόμβο Κ2 έως τον Ι/Κ Σίνδου και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Για την Πέμπτη 26 Μαΐου και την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 οι εργασίες θα εκτελεστούν στα ερείσματα δεξιά, από τον Ι/Κ Σίνδου έως τον Κ2, στον κλάδο προς Θεσσαλονίκη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.