Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Στο Final Four Κοριτσιών Κ16 Ε.Σ.ΠΕ.Μ. ο Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου το Final Four της κατηγορίας Κοριτσιών Κ16 της ΕΣΠΕΜ.
Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες που κατέκτησαν την πρώτη θέση σε κάθε έναν από τους τέσσερις ομίλους της πρώτης φάσης και είναι οι εξής:

ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι αναμετρήσεις της πρώτης μέρας διεξήχθησαν μεταξύ των ομάδων
ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και
ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ
που έληξαν 0-3 και 2-3 σετ αντίστοιχα.

Οι αθλήτριες του Αίαντα ενώ προηγήθηκαν 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα είχε νικηφόρα κατάληξη για την ομάδα μας ο αγώνας, οι αθλήτριες του Ποσειδώνα ανέκαμψαν θεαματικά, κατάφεραν να κατακτήσουν τα επόμενα τρία σετ και να προκριθούν στον τελικό αφήνοντας μας την πίκρα της ήττας, πάρα την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλαν τα κορίτσια μας ως τον τελευταίο πόντο του 5ου σετ.

Με βάση τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας προέκυψαν, λοιπόν, οι αναμετρήσεις της Κυριακής, όπου στον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση συμμετείχε η ομάδα μας απέναντι στον ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ.

Στο εξίσου δραματικό αυτό παιχνίδι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν και πάλι στα 5 σετ.

Οι αθλήτριες του Αρίωνα μπήκαν πολύ δυναμικά κερδίζοντας τα δύο πρώτα σετ κι εκεί που όλοι περίμεναν το 3-0 επήλθε ανατροπή.

 \Ο ΑΙΑΣ με την καθοδήγηση της προπονήτριας του Τάνιας Σακαλάκη, τη συνεχόμενη ενθάρρυνση από την ίδια ΚΑΙ την κερκίδα κατάφερε να ενεργοποιήσει τα όποια ψυχικά του αποθέματα και να πάρει σερί τα τρία επόμενα σετ κατακτώντας τη νίκη, την 3η θέση στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και το χάλκινο μετάλλιο. Τις απονομές των μεταλλίων στον ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ έκανε ο ΠΟΠ της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κ. Στράντζαλης Αθανάσιος.

Ο Τελικός αγώνας κατάταξης για την πρώτη και δεύτερη θέση διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ όπου νικητής και πρωταθλητής της Ένωσης αναδείχθηκε η ομάδα ΣΦΣ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με 3-0 σετ.

Όλοι οι αγώνες του Final Four μεταδόθηκαν με Livestreaming μέσω του επίσημου καναλιού της Ένωσης σε παραγωγή του Avena.gr με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Volley.

Η σύνθεση των ομάδων μας στο final four:

Προπονήτρια: Σακαλάκη Τάνια
Αλμπάνη Αναστασία
Ανδρεανίδου Παρασκευή
Δαμιανού Κωνσταντίνα
Καντίδη Ολυμπία
Καραΐτου Μαρία
Κρυωνά Αλεξάνδρα
Κυριάκου Κωνσταντίνα
Λαζαρίδου Αγγελική
Μπόσκου Αναστασία
Παπαδοπούλου Ελένη
Παπαδοπούλου Μαρία(Αρχηγός)
Παπαμιχαηλίδου Όλια
Παυλίδου Αλεξάνδρα
Σαμολαδά Βασιλική
Στεφανίδου Στεφανία
Φαχουρίδου Δέσποινα
Χατζηπαραδείση Δήμητρα-Αναστασία
Έφορος:Αλμπάνη Ελισάβετ
Γυμναστής:Αλατζόγλου Αθανάσιος
Φροντιστής:Λιαρετίδου Κωνσταντίνα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες της ομάδας μας εδώ:
https://youtu.be/4fj77vLs_tw
https://youtu.be/j0vKePDR8Ws

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα και στην προπονήτρια τους Σακαλάκη Τάνια που σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στο επίπεδο που είναι σήμερα και να φέρει το χάλκινο μετάλλιο στο νομό Κιλκίς.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στην απίστευτη κερκίδα μας, γονείς και φίλους της ομάδας που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο στα 10σετ να ενθαρρύνουν τις αθλήτριες μας αυτό το διήμερο, φεύγοντας από το Αιγίνιο όμως περιχαρείς και βραχνιασμένοι.

Όσο για τις ίδιες τις αθλήτριες μπορούμε μόνο να πούμε ότι μας πρόσφεραν και πάλι απίστευτες στιγμές συγκίνησης και μαθήματα θάρρους και μαχητικότητας πάρα το νεαρό της ηλικίας τους κι αυτό είναι τελικά που κερδίζεις από τον αθλητισμό/

Χορηγοί της ομάδας μας : ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑΣ, MIKEL KILKIS, FREGIO, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Πληροφορίες για εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα και ΧΟΡΗΓΙΕΣ, τηλ:
Σακαλάκη Τάνια: 6942499928
Παυλίδης Αλέκος : 6947325628
Α.Σ.Αίας Κιλκίς τηλ: 23410-76965










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.