Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Πιάνουν τα χεράκια σου;

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Αν πιάνουν τα χεράκια σου και θέλεις να απολαύσεις ένα «ΣΚ χειροτεχνίας», ένα διήμερο γεμάτο τέχνη, χρώμα, χαρά, εξωστρέφεια και φαντασία, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στα καλλιτεχνικά σεμινάρια που οργανώνει η Τέχνη.

Μα και αν δεν πιάνουν τα χεράκια σου, έχουμε τις καλύτερες εικαστικούς και χειροτέχνισσες για να σε βοηθήσουν να καταφέρεις.

Με την καθοδήγηση της Ζωής, της Ειρήνης και της Νατάσας θα ζήσετε μια απίθανη χειροτεχνική εμπειρία το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2022 στο Στέκι της στο Μεταλλικό.

Θα μάθουμε να ζωγραφίζουμε τενεκεδάκια, να στολίζουμε κούπες, να φτιάχνουμε ευφάνταστα καπέλα και όλα αυτά μέσα στη φύση, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και από εξαιρετικές εκπαιδεύτριες – καλλιτέχνιδες.

Ξεκινάμε το Σάββατο 4 Ιουνίου να ανακυκλώνουμε ζωγραφίζοντας τενεκεδάκια για να φτιάξουμε όμορφα γλαστράκια, κασπό, δοχεία για το μπαλκόνι και το σπίτι μας, πάντα μέσα από τη δική μας αισθητική και έμπνευση.

Εκπαιδεύτρια: Ζωή Τζήμητρα, αρχιτέκτονας, εικαστικός, μέλος του ΣΚΕΤΒΕ, με συμμετοχή σε πολλές ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής αλλά και ατομικές.

Διάρκεια: 3 ώρες , από 16.30 έως τις 19.30

Κόστος συμμετοχής:13 ευρώ κατ΄άτομο

Την Κυριακή 5 Ιουνίου ζωγραφίζουμε και στολίζουμε όμορφες κούπες για το καφεδάκι ή τα τσαγάκι μας με θέματα που αγαπάμε να απολαμβάνουμε. Κούπες που μπορούν να γίνουν ένα κομψό προσωπικό δώρο που θα αφήσει το στίγμα σας όπου το χαρίσετε.

Εκπαιδεύτρια: Ειρήνη Σωτηρίου είναι εικαστικός, μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Λητής και της καλλιτεχνική ομάδας blu cats

Διάρκεια: 3 ώρες, από τις 11.00 έως τις 14.00

Κόστος συμμετοχής:13 ευρώ κατ΄άτομο

Την Κυριακή 5 Ιουνίου ζωγραφίζουμε το δικό μας καπέλο για το καλοκαίρι με τη θεματική που αγαπάμε και μας ταιριάζει. Θέλουμε καπέλο boho, ρομαντικό, αλήτικο ή σικάτο; Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ένα ξεχωριστό καπέλο που θα μας χαρακτηρίζει.

Εκπαιδεύτρια: Νατάσα Παϊταρίδου εικαστικός που δραστηριοποιείται στην πόλη του Κιλκίς και μέλος της καλλιτεχνική ομάδας blu cats

Διάρκεια: 3 ώρες , από τις 17.00 έως τις 20.00

Κόστος συμμετοχής:18 ευρώ κατ΄άτομο

Οι συμμετέχοντες φέρνουν την καλή τους διάθεση και τη φαντασία τους, έρχονται με τα χεράκια στις τσέπες και φεύγουν με το ένα χρηστικό αντικείμενο της αισθητικής τους για το σπίτι, που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά από 13 ετών και πάνω.

Κάθε σεμινάριο μπορεί να δηλωθεί μεμονωμένα ή και όλα μαζί. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να τα παρακολουθήστε στην τιμή των 40 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 23410 24217 και 6946 595 220.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, δεδομένου ότι για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση των σεμιναρίων ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Ελάτε να χρωματίσετε, να διασκεδάσετε, να ηρεμήστε, να ψυχαγωγηθείτε και να νικήσετε το στρες! Τι πιο όμορφο από την ίδια τη δημιουργία;

Χεράκια;

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την προστασία της υγείας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.