Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 8/5/2022, 06:07 μ.μ.

Ανθρωποκτονία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (08-05-2022), σε οικία στην περιοχή των Διαβατών, εντοπίστηκε νεκρός 46χρονος ημεδαπός, φέροντας τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν, απογευματινές ώρες χθες (07-05-2022) σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης, 41χρονο ημεδαπό διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ενοικιαζόμενο όχημα που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέματα κάνναβης συνολικού βάρους (1.255) γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του στην περιοχή της Πολίχνης και του Ν. Ρυσσίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, κατασχέθηκαν ένα δέμα κάνναβης συνολικού βάρους (154) γραμμαρίων, το οποίο ήταν επιμελώς κρυμμένο σε ντουλάπι κουζίνας και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάστηκαν κλοπές από οικίες στις Σέρρες

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 6 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις Σέρρες.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού άνδρα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο παραπάνω ημεδαπός, ενεργώντας κυρίως βραδινές ώρες, αναρριχούταν σε μπαλκόνια οικιών των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν και παραβίαζε διαμερίσματα, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα.

Όπως διαπιστώθηκε, το χρονικό διάστημα από 16 έως 24 Ιανουαρίου 2022, διέπραξε με την μέθοδο της αναρρίχησης, 6 κλοπές από διαμερίσματα στην πόλη των Σερρών, από όπου αφαίρεσε χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 2.880 ευρώ.

Επίσης, εξακριβώθηκε ότι κατά την παράνομη δράση του χρησιμοποιούσε μισθωμένο όχημα από εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το βράδυ της 20ης Απριλίου 2022, ενεργώντας μαζί με συνεργούς τους, παραβίασαν οικία ημεδαπής σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ. Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποίησαν για την διάπραξη της κλοπής.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα, αφαίρεσε από αποθήκη καταστήματος στις Σέρρες, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα ημεδαπού, αξίας 100 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.