Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 28/5/2022, 10:55μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 15ης Μαΐου 2022 σε περιοχή της Ημαθίας, η παραπάνω γυναίκα πλησίασε ηλικιωμένη ημεδαπή και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από την κατοχή της μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της και στη συνέχεια διέφυγε με τον συνεργό της που ανέμενε σε όχημα.

Εξιχνίαση απάτης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 20ηςΜαΐου 2022 σε περιοχή της Πιερίας, προσέγγισε ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα φορολογικής εκκρεμότητας του γιου της, απέσπασε από την ημεδαπή χρηματικό ποσό 800 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (27 Μαΐου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης βάρους 145 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό 2.030 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών, εμπρησμού και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που ενέχονται στην τέλεση διαφόρων αδικημάτων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού για κλοπή, εμπρησμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος :

- τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης και ένα Δ.Χ. Φορτηγό από εργοτάξιο του Δήμου Παύλου Μελά μέσα στο οποίο ανευρέθησαν κλειδιά οχημάτων, ένα κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο καθώς και ένα αεροβόλο πιστόλι

- τον Ιούλιου του 2021 αφαίρεσε από αμαξοστάσιο του Δήμου Παύλου Μελά Δ.Χ. φορτηγό, το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε στην περιοχή της Ευκαρπίας βάζοντάς του φωτιά, με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και σε παρακείμενο δασύλλιο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.