Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/5/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στον Τελικό της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στον τελικό της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας! Νέα εμφατική εμφάνιση και νίκη με 4-0 επί του Κιλκισιακού στα Planet, και με συνολικό σκορ 8-0 νίκη και εκτός έδρας με το ίδιο σκορ) η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό την Κυριακή 7 Ιουνίου στο γήπεδο της Μίκρας με αντίπαλο τον Ντίνο Κούη.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και το Σάββατο, ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, είχε μεγάλη συνοχή στις γραμμές του, έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, και με άψογη ανασταλτική λειτουργία δεν άφησε κανένα περιθώριο για τελική προσπάθεια στον Κιλκισιακό. Επίσης είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα μας είχε στην σύνθεσή της δύο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2008, και άλλους τρεις γεννηθέντες το 2009, δείγμα της εξαιρετικής ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ.

Στο 10’ έπειτα από παιχνίδι από τα πλάγια, η μπάλα στρώθηκε στον Κότσι και αυτός με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε μεγάλο προβάδισμα, αλλά εξακολουθούσε να πιέζει σε όλες τις γραμμές, να ανακτά συνεχώς χαμένες μπάλες, και να φτάνει στην δημιουργία τελικών προσπαθειών.

Στο 6’ του δευτέρου μέρους ο Ζαραλής πάσαρε στον Τσαντάκη που με δεξί πλασέ πέτυχε το 2-0. Λίγο αργότερα σε έξοχη ομαδική ενέργεια ο Γρηγοράκης είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, με το 3-0 να έρχεται στο 67’.

Η γνωστή…κομπίνα λειτούργησε άψογα, ο Κότσι έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Γρηγοράκης με τρομερό τακουνάκι χρίστηκε και αυτός σκόρερ. Στην τελευταία φάση του αγώνα η μπάλα έφτασε και πάλι έπειτα από όμορφο συνδυασμό στον Γκιόκα, και αυτός με πλασέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Η ομάδα μας φτάνει σε έναν ακόμη τελικό, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου! Συγχαρητήρια σε όλους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Αναστασούδης, Παυλίδης, Χριστοφορίδης, Σακαλής, Γκιόκα, Κότσι, Κακαβίτσας, Γρηγοράκης, Ζαραλής, Τσαντάκης, Μανγκανιέλλο, Γκόγκος, Κούντουρας, Κώστογλου.

Φιλικά με Shooters στο Αθλητικό Κέντρο

Η Ακαδημία Shooters από την Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το διήμερο 21-22 Μαΐου την εκδρομή της στο Alexandros Sports Center. Το Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς υποδέχθηκε συνολικά 14 τμήματα των Shooters, τα οποία έδωσαν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Το Σάββατο για την Ακαδημία αγωνίστηκαν Κ13 «Μάντσεστερ», η Κ11 «Μίλαν», η Κ12» Τότεναμ», και η Κ12 «Τσέλσι», ενώ σειρά πήραν την Κυριακή τα Κ6 «Λιονταράκια», η Κ7 «Μπάρτσα», η Κ10 «Λυών», η Κ9 «Μαρσέιγ», η Κ8 «Φιορεντίνα» και η Κ10 «Παρί», Η κ7-8 «Μπόκα» και «Ρίβερ».

Οι γονείς και από τις δύο Ακαδημίες γέμισαν το Αθλητικό Κέντρο, και τα παιδιά τούς αποζημίωσαν με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και συναρπαστικούς αγώνες. Αμέσως μετά την λήξη των παιχνιδιών, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές στις πισίνες, αλλά και να δείξουν τις…οδηγικές τους ικανότητες στον Παιδότοπο με τα αυτοκίνητα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί την Ακαδημία Shooters, τους αθλητές και τους γονείς που τον εμπιστεύθηκαν και τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Aqua Fun στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Το Καλοκαίρι έφτασε και οι Κιλκισιώτες έχουν μία και μόνο διέξοδο για τα μπάνια τους! Οι πισίνες μας ανοίγουν από αύριο και είναι έτοιμες να υποδεχθούν εσάς και τους φίλους σας.

Σαββατοκύριακο από τις 10.00π.μ.-18.00μ.μ. και καθημερινές από τις 10.00π.μ.-15.30μ.μ. Το Καλοκαίρι βρίσκεται και φέτος στο Alexandros Sports Center.

Κολύμβηση και φέτος στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Στις επάλξεις βρίσκεται και πάλι το κολυμβητικό τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς εισήλθε στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων. Στις δύο πισίνες του Alexandros Sports Center τα παιδιά χωρίζονται σε «Δελφίνια» και «Παπάκια», και «μυούνται» στα μυστικά αυτού του συναρπαστικού αθλήματος.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 70313 και εγγραφές στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.