Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Ενημερωτική συνάντηση με τη Συντονίστρια Φιλολόγων κ. Δανιηλίδου Ευγενία

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς,

Την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022, στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση της Συντονίστριας Φιλολόγων του 4ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Δανιηλίδου Ευγενίας με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του σχολείου μας.

Η συνάντηση έγινε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας WEBEX.Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας συνδέθηκαν και παρακολούθησαν μια κατατοπιστική ενημέρωση από την κ. Δανιηλίδου σχετικά με τις επερχόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συνδέθηκαν μέσω υπολογιστών σε αίθουσες του σχολείου υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των κ.κ. Μεσίγκου Σοφίας και Μπαδήλα Άννας, φιλολόγων του σχολείου μας, ενώ μία ομάδα μαθητών/-τριών συνδέθηκε μέσω υπολογιστών στο Εργαστήριο Πληροφορικής του σχολείου υπό την επίβλεψη της εκπαιδευτικού κ. Παναγιωτίδου Άννας – Μαρίας.

Συγκεκριμένα, η Συντονίστρια Φιλολόγων ενημέρωσε τα παιδιά για τον τρόπο εξέτασης και τη βαθμολόγηση των γραπτών των εξετάσεων στη Γλώσσα και Λογοτεχνία, ενώ στη συνέχεια έλυσε απορίες των παιδιών και απάντησε με σαφήνεια στις ερωτήσεις τους. Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης η κ. Δανιηλίδου ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών για την εξέταση και τη βαθμολόγηση στα μαθήματα των Αρχαίων, της Ιστορίας και των Λατινικών Προσανατολισμού.

Η συνάντηση διήρκεσε δύο διδακτικές ώρες, κατά τις οποίες το ενδιαφέρον των παιδιών παρέμεινε αμείωτο. Η συνάντηση αξιολογήθηκε ως άκρως εποικοδομητική από την κ. Δανιηλίδου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο των μαθητών και μαθητριών μας.

Είμαστε βέβαιοι πως οι πολύτιμες συμβουλές της θα βοηθήσουν ιδιαίτερα τα παιδιά στις Πανελλαδικές εξετάσεις και βεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την ενίσχυση των μαθητών και μαθητριών μας.

Η Διευθύντρια
Ρώσσιου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.