Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Συνελήφθη ημεδαπός στις Σέρρες για κλοπή δορυφορικών κατόπτρων αξίας 30.000 ευρώ

Συνελήφθη χθες (21 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε τρέιλερ που ρυμουλκούσε μετέφερε 3 δορυφορικά κάτοπτρα, τα οποία είχε αφαιρέσει νωρίτερα από εγκαταστάσεις εταιρείας σε αγροτική περιοχή των Σερρών, αξίας 30.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας.

Τα δορυφορικά κάτοπτρα αποδόθηκαν στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας και κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το τρέιλερ.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι στερούνταν άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.