Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Βράβευση της θεατρικής Σκηνής της Τέχνης στον 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας "Μώμος ο Πατρεύς"


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ
Το βραβείο μουσικής επιμέλειας απέσπασε η θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ στο 14ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων “Μώμος ο Πατρεύς” που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων, Μουσικοσυνθετών Θεάτρου & Μεταφραστών.

Η Θεατρική ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ συμμετείχε με άλλες 34 ομάδες από όλη την Ελλάδα (2 από το εξωτερικό), με δύο αποσπάσματα από την «Τραπεζαρία» του Άλμπερτ Γκέρνυ, παράσταση που παρουσιάσθηκε τον Μάϊο του 2004 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς με μεγάλη επιτυχία.

Για άλλη μια φορά η θεατρική Σκηνή της Τέχνης ξεπέρασε τα σύνορα της πόλης και την έκανε περήφανη μέσα από τη δουλειά και την πολιτιστική της έκφραση.

Και μια ομάδα που, παρά την αναστολή λειτουργίας που βρίσκεται εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας της, καταφέρνει να προβάλλει την πόλη και τον πολιτισμό της, θαρρούμε ότι αξίζει γενναίας υποστήριξης όχι μόνο από την κοινωνία αλλά από το σύνολο των φορέων του Κιλκίς. Υποσχόμαστε να είμαστε θεατρικά παρόντες και το φετινό καλοκαίρι.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.