Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Octagon Fighting Show 8 – Μάχη για τον μικρό Λιουμπίμ


Ανακοίνωση Octagon Fighting Show
Το Octagon Fighting Show μαζί με τον συνδιοργανωτή σύλλογο Corpus Arena επανέρχεται με την 8η διοργάνωση στις 16 Απριλίου στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του μικρού Λιουμπίμ.

Ο μικρός μας Λιουμπίμ Ζούρας, ο οποίος είναι μόλις 12 ετών. https://frontidagiatopaidi.gr/.../%cf%83%cf%84%ce%b7%cf.../

Δυστυχώς τον Σεπτέμβριο του 2017 και ενώ το παιδί περίμενε την μητέρα του να σχολάσει από την δεύτερη εργασία της, ανυπομονώντας να επιστρέψουν σπίτι βγήκε για λίγο έξω από το κατάστημα και μέσα σε 5 λεπτά μια μηχανή που έτρεχε χτύπησε το παιδί και το εκσφενδόνισε αρκετά μέτρα μακριά. 

Η μητέρα βγήκε ακούγοντας φωνές έξω από τον φούρνο και αντίκρυσε το παιδί της μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος πεσμένο στο δρόμο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στην εντατική του παιδιατρικού νοσοκομείου Αγία Σοφίας στην Αθήνα διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς οι βλάβες κινητικά (κατά τους γιατρούς) που έχουν επέλθει από το ατύχημα στο παιδί είναι μόνιμες και δεν έχει καμία κίνηση από τον λαιμό και κάτω. 

Έκτοτε περιφέρθηκε σε διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας μιας και οι μονάδες αυξημένης φροντίδας ανά καιρούς έκλειναν. Από τον Ιούνιο του 2019 το παιδί με απόφαση των γιατρών μεταφέρθηκε από την Αθήνα και το νοσοκομείο Αττικον στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στην παιδιατρική πτέρυγα. 

Έτσι έπρεπε να βρούμε άμεσα σπίτι για την οικογένεια, διαφορετικά θα επέστρεφαν πίσω πάλι στην Αθήνα και να καλύψουμε οποιαδήποτε οικονομική ανάγκη έχει η μονογονεϊκή οικογένεια, λόγω του θανάτου του πατέρα του παιδιού. Η πλέον άνεργη μητέρα έχει αναλάβει εξολοκλήρου την φροντίδα του παιδιού της. 

Χάρη στην έμπρακτη στήριξη σας συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του μικρού Λιουμπίμ και μπορούμε να καλύψουμε όλα τα έξοδα της οικογένειας και το εξειδικευμένο πρόγραμμα για τις κατ ‘ οίκον φυσικοθεραπείες του παιδιού.

Επίσης στηρίζουν οι ομοσπονδίες Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και όλη η ομάδα διαιτησίας της, η Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας, η International Budokai Union και η World Martial Arts Federation.

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα μπορούν να αναμετρηθούν σε ερασιτεχνικό όπως και σε επαγγελματικό επίπεδο με δυνατότητα καταγραφής αυτών στην πλατφόρμα του Sherdog.

Για πληροφορίες καλέστε στο 23410 20450 όπως επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του Μάιλ octagonfighting19@gmail.com.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η Title MMA, η TGS ,το Cafe B22, το Mr Gadget, το Kinesis Gym , η Nutri-MX και ο χορηγός TGS Technical Gas Services.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.