Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Συγχαρητήρια Μητροπολίτου Γουμενίσσης κ. Δημητρίου για την υπουργοποίηση Γ. Γεωργαντά


Συγχαρητήρια επιστολή Σεβ. Μητροπολίτου Γουμενίσσης κ. Δημητρίου επί τη αναλήψει των υψηλών καθηκόντων του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Γεωργίου Γεωργαντά.


Αγαπητέ μας κύριε Υπουργέ, πάντα άξιος.

Η νέα επιλογή Σας από τον κ. Πρωθυπουργό για τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων συνιστά μιαν επιπλέον αναγνώριση αξιοσύνης και ικανοτήτων διαχείρισης υπεύθυνου πολιτικού ρόλου στο Κυβερνητικό σχήμα. Απηχείται ως τιμή και αναγνώριση σε σύνολο τον ακριτικό μας νομό (ΠΕ Κιλκίς) και στην Παιονία ασφαλώς, για την οποία άλλωστε δεν παύσατε να ενδιαφέρεσθε και να μεριμνάτε, ως πολιτικός συνεργός και στα εκκλησιαστικά μας πράγματα (υποστήριξη το 2014 της μονιμοποίησης της Μητροπόλεως) και στις οικονομικές, αναπτυξιακές και υπηρεσιακές χρείες της περιοχής.

Όπως πετύχατε στη διαχείριση της ευθύνης για την κρίσιμη θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ασφαλώς και Σας προσμένουμε επιτυχημένο και μετρημένο, σώφρονα και ικανό να πετυχαίνετε στη διαχείριση και της νέας Υπουργικής Σας θέσης, προς όφελος της χώρας και της πατρίδος μας, προς όφελος και των αναγκών του νομού-ΠΕ Κιλκίς, με απήχηση στην οικονομική και δημογραφική ανάκαμψη της περιφέρειας.

Σας συνοδεύουμε ολόψυχα με τις εγκάρδιες ευχές και προσευχές μας, να Σας έχει ο Θεός γερό και ακμαίο, ευφυέστατο και προβλεπτικό, αποφασιστικό και πετυχημένο, με αναγνωρίσιμη αξία και προσφορά. Να χαίρεσθε την οικογένειά Σας, να Σας χαίρονται κι αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.