Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

(Video) Γ. Φαχουρίδης: Πότε επιτέλους θα αναλάβει η Δημοτική Αρχή Κιλκίς τις ευθύνες της;

Δημοτικό Συμβούλιο 26ης Ιανουαρίου 2022
Γ. Φαχουρίδης: Πότε επιτέλους θα αναλάβει η Δημοτική Αρχή Κιλκίς τις ευθύνες της;
(Ευχαριστούμε θερμά τη συνάδελφο εφημερίδα "Μαχητής του Κιλκίς" για την ευγενική παραχώρηση του video, μιας και η δημοτική αρχή του Κιλκίς δεν παραχωρεί στην εφημερίδα Γνώμη τους κωδικούς για την παρακολούθηση και μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, πράγμα που μας δίνει βεβαίως - βεβαίως το δικαίωμα να υποθέσουμε ότι δεν γνωρίζει ότι σήμερα βρισκόμαστε στο έτος 2022 και όχι 1922.)

2 σχόλια:

  1. Να συγχαρώ τον κ. Φαχουρίδη γιατί φαίνεται να είναι από τους λίγους που έχει άποψη ηχηρή και κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση στην παρούσα άνευρη διοίκηση του Δήμου. Το Κιλκίς βουλιάζει κι εμείς χειροκροτάμε νάρκισσους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ δε θα μείνει πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο, δένδρο για δένδρο στο κιλκις η τουριστική προβολή μας μάρανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.