Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΚουΠα Κιλκίς: Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή πρόεδρου της ΕΚΑΣΚΕΜ


Ανακοίνωση ΚουΠα Κιλκίς
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Ηλία Λαζό για την εκλογή του στην θέση του πρόεδρου της ΕΚΑΣΚΕΜ μετά από την "διπλή" εκλογική διαδικασία και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει μαζί με τους υπόλοιπους εκλεγμένους συμβούλους του νέου Δ.Σ.

Επίσης θέλει να συγχαρεί δημόσια όλα τα μέλη για την εκλογή τους και ιδιαίτερα το μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρο της 
ΚουΠα Κιλκίς Χρήστο Ηλιάδη για την εκλογή του στο 11μελες νέο Δ.Σ της ΕΚΑΣΚΕΜ και να του ευχηθεί ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία.

Η επί πολλά χρόνια συνεχής παρουσία του, είτε ως αθλητής είτε ως διοικητικό στέλεχος σε όλους τους μπασκετικούς συλλόγους της πόλης του Κιλκίς, αποτελούν εχέγγυα για μια δημιουργική και ουσιαστική πορεία στα μπασκετικά δρώμενα της 
ΕΚΑΣΚΕΜ .

Ελπίζουμε το νέο Δ.Σ. της 
ΕΚΑΣΚΕΜ να καταφέρει να αναβαθμίσει μπασκετικά την περιοχή μας και να υλοποιήσει όλους τους στόχους που θα προτείνει κατά την διάρκεια της θητείας της.

Σε αυτήν την πορεία ο σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην διοίκηση με τις δικές μας δυνάμεις για να καταφέρουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα του μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.