Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (13/12/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα από πιο έμπειρο αντίπαλο
Για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο την Ευκαρπία. Τελικό αποτέλεσμα 6-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Σε τέτοιες αναμετρήσεις κόντρα σε έμπειρους αντιπάλους, αρκετοί εκ των οποίων "ανδρώθηκαν" ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς με μέσο όρο ηλικίας τα 15.5 έτη έχουν μόνο να κερδίσουν παραστάσεις και εικόνες που θα τους βοηθήσουν να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά.

Φιλοσοφία των προπονητών είναι να μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά τις γνώσεις τους και να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την Κυριακή όμως δεν είχαν το απαραίτητο πάθος και την ποιότητα που χρειάζεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Η Ευκαρπία είχε οριζόντιο δοκάρι στο 14' και στην εξέλιξη της φάσης μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ. Ο Αλέξανδρος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 26' αλλά η άμεση εκτέλεση φάουλ του Σπασόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Και αφού σε εκείνο το σημείο δεν ήρθε το τέρμα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και την εμπειρία τους και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σημείωσε ακόμη τέσσερα τέρματα.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο Μιχάλης Αναστασιάδης είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετά πρόσωπα σε διάφορες θέσεις και να βγάλει συμπεράσματα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς την επόμενη αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας με το Κεντρικό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Φ. Παυλίδης (54' Σιδηρόπουλος), Μπατσελλι, Σακαλής (68' Δεσποινίδης, Στανημερόπουλος (68' Τσουτσουλίγκας), Χριστοφορίδης, Νικολαΐδης (60' Κυμπαρίδης), Κότσι, Γκαμπριντασβίλι, Γκιόκα, Σπασόπουλος (68' Ιμιρτζίδης).

Σε φόρμα «Ίντερ» και «Μαρσέιγ»

Έχει εδραιωθεί στην κορυφή και δεν "κουνιέται" από εκεί η "Ίντερ" στο πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας. Νέα νίκη επί του ΠΑΟΔ στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη για το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη, που το τελευταίο διάστημα είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Παρά τον ισχυρό άνεμο και τη συνεχή βροχόπτωση, οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς δεν πτοήθηκαν, είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση βγάζοντας στο γήπεδο τα στοιχεία που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Αρκετές φάσεις για την Ακαδημία που έφτασε σε ακόμη μία εύκολη επικράτηση.

Η "Μαρσέιγ" συνεχίζει και αυτή να αποδίδει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς ήταν απολαυστική και στον αγώνα της με τα Joga bonito την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας η ομάδα του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη παίζει σωστά δομημένο ποδόσφαιρο και ικανοποιεί τους πάντες κάθε εβδομάδα.

Διψήφιος αριθμός τερμάτων για την Κ13

Αγώνες Πρωταθλήματος για τις ηλικιακές κατηγορίες της ΕΠΣ Μακεδονίας έδωσαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Ιδανικά ξεκίνησε το πρωινό μιας και η Κ13 "Μάντσεστερ" έπιασε πολύ καλή απόδοση και πέρασε με 10-0 από την έδρα του Αστέρα Αμπελοκήπων, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σωστά δομημένο ποδόσφαιρο, με γρήγορη ανάπτυξη, και πολύ ωραία τέρματα από την ομάδα του κ. Ντουντούκη

Η «Παρί» του Δημήτρη Μούρου δείχνει χρόνο με τον χρόνο πολλά σημάδια βελτίωσης, έπαιξε κόντρα στα Joga Bonito στα γήπεδα Planet, και αν και είχε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ήταν αυτή που…χαμογέλασε στο τέλος για την Κ10 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η «Μάντσεστερ» Κ12 βρέθηκε και αυτή στα Planet αντιμετωπίζοντας το αντίστοιχο τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης. Εξαιρετική απόδοση για ένα ακόμη Σάββατο, γρήγορος ρυθμός με συνδυαστικό ποδόσφαιρο και νίκη με μεγάλη διαφορά.

Τέλος η «Ατλέτικο» στάθηκε…άτυχη, αφού λόγω βροχόπτωσης δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας της με τον Μαντουλίδη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.