Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Συμβαίνει τώρα στο Κιλκίς: Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτό αίσχος με το συνεχές σκάψιμο των δρόμων;


Και τα έργα είναι απαραίτητα και οι νέες σύγχρονες υποδομές είναι απαίτηση των καιρών. Κι αυτό για να έχουμε μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή όλοι μας. Τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον.

Αυτό το αίσχος όμως με το συνεχές σκάψιμο των δρόμων, πότε επιτέλους θα εκλείψει για πάντα από τις ζωές μας; Οι δρόμοι του Κιλκίς εδώ και χρόνια μοιάζουν με την Καλκούτα και τη Βομβάη. Δρόμοι "βομβαρδισμένοι" από τις ατέλειωτες παρεμβάσεις κάθε φορέα.

Τη μία σκάβει η ΔΕΗ, την άλλη ο ΟΤΕ, μετά οι οπτικές ίνες, μετά η αποχέτευση, μετά η ύδρευση, μετά ξανά η ΔΕΗ και μετά ξανά το φυσικό αέριο. Σκαψίματα, σκεπάσματα (τσαπατσοδουλειές εννοείται) και μετά ξανά σκαψίματα. Ο καθένας τους όποτε τον βολεύει, και όποτε κρίνει ότι πρέπει να ξεκινήσει.

Δε μιλάμε για την ταλαιπωρία των πολιτών, δε μιλάμε για τα δεκάδες σπαταλημένα εκατομμύρια. Κάντε κάτι επιτέλους όλοι μαζί. Συνεννοηθείτε, προγραμματίστε, χαλάστε, φτιάξτε και αφήστε μας να ζήσουμε λίγο ήσυχοι.





















1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.