Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς 
«Ημέρα εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και της Υπερμάχου Στρατηγού, που ως προστάτης τους, έχει υπό τη σκέπη της όλα τα στελέχη τους.

Είναι μέρα τιμής και αναγνώρισης στην προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, μία ευκαιρία όχι μόνο για την απόδοση της απαιτούμενης τιμής στα στελέχη τους, μία ημέρα που συνδέεται άμεσα με τους αγώνες του ελληνικού λαού για ελευθερία, δημοκρατία, ειρήνη, ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Η παρουσία και η αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ξεχωριστή βαρύτητα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, το οποίο αποτελεί στοιχειώδη προϋπόθεση για την ειρήνη, την ευημερία και την προκοπή του τόπου μας.

Τιμούμε την ανεκτίμητη προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του έθνους, τους ήρωες που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της ελευθερίας και της εθνικής ανεξαρτησίας.

Χρόνια Πολλά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.