Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Τακτική δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 στην αίθουσα "Ιωάννης Καρακασίδης" στο Δημοτικό κατάστημα στο Πολύκαστρο, για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση της 7ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, οικονομικού έτους 2021.

Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ Δ.Ε. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ», με αρ. μελ. 40/2020».

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ».

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών ,καθορισμός όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ».

Την έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ », Π/Υ: 21.880,00€ και ΑΡ.ΜΕΛ.13/2019.

Την έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής προσωρινής & οριστικής παραλαβής του έργου με τίτλο: «ΈΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΔΕ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ», Π/Υ: 54.800,00€ και ΑΡ.ΜΕΛ.24/2018.

Εξωδικαστικός συμβιβασμός με Παπαδόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη λόγω φθοράς ΙΧΕ επαγγελματικού αυτοκινήτου (ΤΑΞΙ).

Καθορισμός όρων διακήρυξης για τη μίσθωση ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων στο Πολύκαστρο.

Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην Πλατεία Ελευθερίας στο Πολύκαστρο από 23/12/2021 έως 01/01/2022.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο (2) μηνών για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες του ΚΕΠ.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δυο (2) μηνών για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Παιονίας.

Πρόσληψη προσωπικού μέσω προγράμματος επιχορήγησης του ΟΑΕΔ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών στον Δήμο Παιονίας.

Πρόσληψη προσωπικού μέσω προγράμματος επιχορήγησης του ΟΑΕΔ για την απασχόληση ανέργων από Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (Α.Μ.Ε.Α.), στον Δήμο Παιονίας.

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών καθορισμός όρων διακήρυξης διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για «Προμήθεια ενός απορριμματοφόρου χωρητικότητας 15 Κ.Μ., ενός οχήματος με σύστημα πλύσης κάδων, ενός ανατρεπόμενου οχήματος, ενός οχήματος με γερανό επί αυτού, ενός βυτιοφόρου και ενός αγροτικού ελκυστήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.