Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

(Video) Ξεκινά η Μικτή Χορωδία του Καλλιτεχνικού & Πολιτιστικού συνόλου "η πόλις"

 
Το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία μικτής χορωδίας. Κάθε Πέμπτη τις ώρες 18:30-20:30 και με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του «πόλις», Σουρή 6, Κιλκίς, θα γίνονται τα μαθήματα και οι πρόβες από την μαέστρο Άλκηστη Τόγια.

Όσοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του «πόλις» στα τηλέφωνα 2341025111 και 6972236609 για περισσότερες λεπτομέρειες ή να προσέλθουν στην πρώτη συνάντηση των μελών της χορωδίας που θα γίνει την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Η Άλκηστις Τόγια γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Αποφοίτησε με δίπλωμα από τη σχολή πιάνου και μονωδίας του Ωδείου Αθηνών (2001 και 2004 αντίστοιχα), και πτυχίο Αντίστιξης (2007). Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. (2002), απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στον τομέα της μουσικής παιδαγωγικής (2020) και από το Νοέμβριο του 2020 υποψήφια διδάκτωρ στο Τ.Μ.Σ. του Ε.Κ.Π.Α. με επιβλέποντα καθηγητή τον μαέστρο και Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος, Παύλο Σεργίου.

Διευθύνει τα τελευταία δέκα χρόνια χορωδίες ενηλίκων ερασιτεχνών χορωδών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, (ChorΩδές, χορωδία Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Θεσσαλονίκης, χορωδία του Τ.Ε.Ε., χορωδία της Θρακικής Εστίας, γυναικείο φωνητικό σύνολο του Μακεδονικού Κέντρου σύγχρονης τέχνης CantusArte κ.α.) συμμετέχοντας σε πολυάριθμα χορωδιακά φεστιβάλ και συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδος. 

Επίσης έχει λάβει μέρος σε μουσικοπαιδαγωγικά συνέδρια της Ε.Ε.Μ.Ε. και της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ά/θμιας εκπαίδευσης νομού Θεσσαλονίκης ως εισηγήτρια σε εργαστήρια και ημερίδες για τη φωνητική αγωγή ενηλίκων ερασιτεχνών χορωδών με στόχο την ευζωία, αλλά και για τους μαθητές στη δημόσια πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Από το 2004 εργάζεται ως μόνιμη εκπαιδευτικός μουσικής στην Ελληνική δημόσια εκπαίδευση. Έχει υπηρετήσει σε μουσικά σχολεία, στο καλλιτεχνικό σχολείο Θεσσαλονίκης και στα γενικά σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Από το 2013 εργάζεται ως εκπαιδευτικός μουσικής με οργανική θέση στην Α’/θμια Εκπαίδευση της Δυτικής Θεσσαλονίκης. 

Το ερευνητικό της ενδιαφέρον εστιάζει στην ψυχική ευεξία των ενηλίκων ερασιτεχνών χορωδών μέσω της συμμετοχής τους σε χορωδιακά σύνολα. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβριο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.