Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

4 νέες μετεγγραφές για τους "Ατρόμητους" Καμπάνη


Δελτίο τύπου "Ατρόμητων" Καμπάνη
Οι ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ θα συμμετέχουν στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ, για πρώτη φορά στην 12χρονη ιστορία τους, μετά την συγχώνευση κατηγοριών και με το επίπεδο ομάδων να ανεβάζει τον πήχη. 

Επομένως ήταν αναγκασμένοι να κινηθούν αστραπιαία και να εντάξουν στην δύναμη, την τελευταία στιγμή, 4 νέους παίχτες, οι 2 πρώτοι Τσιαμπάκος Αλέξανδρος και Αθανασιάδης Ζαφείρης θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους καθώς έχουν γεμάτες χρονιές από τις κατηγορίες Γ1,Γ2, και Β ΕΚΑΣΘ, και 2 νεότεροι Ζουμπουλάκης Τιμόθεος και Παναγιωτίδης Αλέξανδρος, ερχόμενοι με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ο μεν πρώτος από τον Απόστολο Αστρεινίδη και ο δε δεύτερος από τον Α.Σ. Πορφυριακό, θα δώσουν ώθηση και ενέργεια στην ομάδα. 

Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ομίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.